• Home
  • Monden
  • Gigi Becali, declarații surprinzătoare de Crăciun: Anunță sfârșitul lumii și progrese în construcția catedralei

Gigi Becali, declarații surprinzătoare de Crăciun: Anunță sfârșitul lumii și progrese în construcția catedralei

Gigi Becali

Într-un interviu acordat postului de televiziune România TV, patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut declarații neașteptate cu prilejul sărbătorilor de Crăciun, discutând despre sfârșitul lumii și proiectele sale bisericești.

Sfârșitul lumii în viziunea lui Gigi Becali

Gigi Becali a surprins audiența cu o predicție alarmantă despre sfârșitul lumii, pe care îl preconizează în următorii 40-50 de ani. „Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul!”, a declarat latifundiarul. El a subliniat importanța Ortodoxiei și a vieții monahale, afirmând că rugăciunile ortodoxiei mențin lumea.

Progrese în construcția catedralei din Pipera

Pe lângă declarațiile eshatologice, Becali a oferit un update despre catedrala pe care o construiește în zona Pipera. El a menționat că lucrările sunt finalizate în proporție de 20-30%, cu o investiție de aproximativ 10 milioane de euro. Catedrala, care va putea găzdui până la o mie de credincioși, este descrisă de Becali ca o „operă de artă”.

Angajamentul lui Becali față de credință

Initiativa de a construi o catedrală nu este recentă. Becali a promis acest lucru în 2008, în contextul unei victorii a echipei Steaua în fața Galatasaray și calificarea în grupele Ligii Campionilor. Construcția a început efectiv în 2020, după obținerea tuturor autorizațiilor necesare.