Gigi Becali, protagonistul unei întâmplări inedite în timpul aventurilor europene ale FCSB

VA Press

Gigi Becali

Gigi Becali, cunoscutul patron al FCSB și controversatul om de afaceri, a fost subiectul unei povești surprinzătoare dezvăluite recent de Valentin Sălăgean, proprietar al unui lanț de restaurante și apropiat al lui Becali. Episodul neștiut până acum din timpul deplasărilor europene ale echipei de fotbal a reușit să lase mască proprietara unui magazin de costume din Zurich și să impresioneze prin generozitatea sa extravagantă.

Într-un interviu acordat în emisiunea GSP LIVE, Valentin Sălăgean a împărtășit cu amuzament povestea în care Gigi Becali, însoțind echipa într-o călătorie în Elveția, a pătruns într-un magazin de lux cu atitudinea sa caracteristică. Efectul neașteptat al prezenței sale a fost atât de puternic, încât aproape a dus la expulzarea sa din magazin.

Potrivit relatărilor lui Sălăgean, Gigi Becali a fost înconjurat de trei vânzători și de proprietara magazinului, care au început să discute între ei în franceză, evident deranjați de comportamentul său. Într-o mișcare neașteptată, patronul FCSB s-a îndreptat direct spre o pereche de pantofi dintr-o vitrină, realizată din piele de crocodil, făcându-i pe cei prezenți să intre în panică.

Cu toate acestea, Valentin Sălăgean a intervenit și a reușit să calmeze spiritele, sugerând proprietarei să închidă magazinul timp de câteva minute pentru a lăsa timp lui Gigi Becali să se plimbe și să probeze articolele. Cu flerul ei de comerciantă, aceasta a acceptat sugestia și chiar i-a oferit lui Sălăgean o tavă cu cafea și scrumieră, recunoscând că Becali putea aduce vânzări importante magazinului.

Valentin Sălăgean a povestit în continuare cum Gigi Becali a probat diferite articole vestimentare, demonstrând o cunoaștere impresionantă a culorilor și a asortării acestora. Cu un gust extravagant, patronul FCSB a cumpărat nu doar pantofii expuși în vitrină, ci întreaga gamă de cinci culori disponibile. Achiziția sa a însumat aproximativ 80.000 de euro, iar în timp ce Becali își alegea preferatele, un croitor român s-a alăturat scenei, entuziasmat de prezența celebrului patron al Stelei.

Cu un zâmbet pe buze, croitorul a salutat cu respect și admirație pe Gigi Becali, atrăgând privirile curioase ale celor prezenți. Prezentându-l ca fiind „Bogătașul, milionarul, patronul echipei Steaua”, croitorul a subliniat astfel influența și statutul social al lui Becali.

Episodul povestit de Valentin Sălăgean aduce în prim-plan o latură mai puțin cunoscută a patronului FCSB, surprinzând publicul prin extravaganta și generozitatea sa neașteptată. Aventurile europene ale lui Gigi Becali capătă astfel o nouă nuanță, iar amintirile însoțite de povești amuzante rămân întipărite în memoria celor implicați.