Horoscop 14 iunie 2023, realizat de Neti Sandu

VA Press

Horoscop 14 iunie 2023 – Gemeni

Se adună banii în cont că vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. O să le luați în special copiilor ce le-ați promis.

Horoscop 14 iunie 2023 – Rac

O să mai cheltuiți niște bani cu casa și o să vă ocupați de reamenajare și pe dinăuntru, și pe dinafară, ca să vă simțiți cu toții bine.

Horoscop 14 iunie 2023 – Leu

Poate vin bani dintr-o sursă paralelă cu serviciul, că ați vândut ceva și pe cât posibil o să îi puneți la păstrare. O să luați altceva în schimb. O mașină nouă, poate.

 

Horoscop 14 iunie 2023 – Fecioară

Se observă o reușită că ați obținut o aprobare. Vă încărcați la un nivel superior la școală și o să aveți rezultate de top la examene și interviuri.

Horoscop 14 iunie 2023 – Balanță

Apare cineva care poate e atașat de voi și o să vă fie de ajutor în perioada care urmează, că o să aveți nevoie să vă luați o casă ori să plecați în vacanță.

Horoscop 14 iunie 2023 – Scorpion

E momentul ideal să întâlniți pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi, voi sunteți cam dificil din fire, dar o să vă înțelegeți de minune.

Horoscop 14 iunie 2023 – Săgetător

Vi se propune ceva nou la serviciu și o să fie o adevărată provocare pentru voi, că miza va fi mare și ambițiile voastre sunt la fel de mari.

Horoscop 14 iunie 2023 – Capricorn

Vi se fac promisiuni de avansare la locul de muncă și o să fiți în competiție cu cei mai buni. E bine să vă bazați pe calitățile voastre și pe nimeni altcineva.

Horoscop 14 iunie 2023 – Vărsător

Poate veți lua o decizie legată de casă și fie o să apelați la un credit, fie vă apucați de renovare și extinderea locuinței ca să vă încadrați în bugetul existent.

Horoscop 14 iunie 2023 – Pești

O să perfectați comunicarea cu colegii, cu șefii, cu rudele. O să vă pregătiți poate de o meserie legată de scris, de vorbit în public sau o să transmiteți titluri online.

Horoscop 14 iunie 2023 – Berbec

Vi se propune un job care v-ar aduce un plus de vizibilitate și bani, plus alte relații care v-ar deschide o nouă perspectivă în afaceri.

Horoscop 14 iunie 2023 – Taur

O să vă fie apreciată munca. Poate vi se încredințează un proiect grandios și o să vină și banii. E bine să aveți grijă totuși și de sănătate.