• Home
  • Horoscop
  • Horoscop 17 ianuarie 2024. Capricornii sunt atrași de dulci iluzii pe care ar vrea să le păstreze cât mai mult timp cu putință

Horoscop 17 ianuarie 2024. Capricornii sunt atrași de dulci iluzii pe care ar vrea să le păstreze cât mai mult timp cu putință

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele vin cu vesti grozave pentru unii nativi. Se anunta surprize mari pentru trei zodii

Horoscop Berbec – 17 ianuarie 2024:
Una vei începe de dimineață și altceva vei încheia la finalul acestei zile, semn că este o zi dinamică, mai ales în a doua parte. Ca să nu te trezești prins în niște ițe din care nu poți ieși prea curând, ai nevoie de realism și de o bună organizare.

Horoscop Taur – 17 ianuarie 2024:
Va fi greu să te prindă pe picior greșit, astăzi, vreo situație anume, dar este posibil și așa ceva, mai ales dacă vei alege să te implici prea mult în problemele unor apropiați, de exemplu cei din familie.

Horoscop Gemeni – 17 ianuarie 2024:
Va fi nevoie de un spirit de observație foarte ascuțit ca să poți vedea ce te interesează astăzi, în special în a doua parte a zilei. Și va trebui să păstrezi și o oarecare rezervă față de ceea ce vezi, să nu crezi că e un vreun adevăr absolut.

Horoscop Rac – 17 ianuarie 2024:
Este o zi interesantă, dar puțin cam drastică, în anumite momente, pentru tine. Va fi destul de ușor să-ți recuperezi liniștea, dacă asta vrei, chiar dacă o vei pierde în momentele tensionate.

Horoscop Leu – 17 ianuarie 2024:
Dimineața ți se cere ceva, seara cu totul altceva, dar nu ar trebui să fie o problemă pentru tine, mai ales dacă înțelegi dinamica zilei. Este o trecere firească pe care o poți vedea ca fiind forțată, numai dacă refuzi să te adaptezi.

Horoscop Fecioară – 17 ianuarie 2024:
Ar fi bine să îți asculți vocea interioară, cea care te îndeamnă să respecți limitele general acceptate și să eviți exagerările, de exemplu în relațiile de familie, chiar dacă mediul e mai permisiv.

Horoscop Balanță – 17 ianuarie 2024:
De la griji legate de bani și resurse treci la cu totul alte preocupări, mult mai puțin serioase, ceea ce e un lucru bun. Deplasările se pot dovedi profitabile, cu condiția să fii serios și concentrat.

Horoscop Scorpion – 17 ianuarie 2024:
Vei fi tentat să te umfli în pene în fața unor persoane pe care le cunoști de mai puțin timp, ca să te simți important și să îți recapeți încrederea în tine. Numai că această metodă nu funcționează decât în acele momente.

Horoscop Săgetător – 17 ianuarie 2024:
Poate e mai greu să te orientezi în propria lume interioară pentru că sunt prea multe interferențe, dar vei reuși. Este important să te recunoști în acțiunile, deciziile sau cuvintele pe care le folosești astăzi.

Horoscop Capricorn – 17 ianuarie 2024:
Te atrag dulci iluzii pe care ai vrea să le păstrezi cât mai mult timp, unele sunt legate de locul special pe care-l ocupi în existența unor apropiați, altele – legate de ceea ce vei reuși să obții prin intermediul unor prieteni puternici.

Horoscop Vărsător – 17 ianuarie 2024:
Ar fi bine să faci un efort special pentru a interacționa corect cu superiorii, chiar dacă ești convins că ai destule motive pentru a fi nemulțumit. Este bine să păstrezi un anumit echilibru.

Horoscop Pești – 17 ianuarie 2024:
Dacă vei reuși să stai departe de situațiile ciudate și greu de înțeles, în prima parte a zilei, în partea a doua vei vedea că nici nu era mare lucru de înțeles. Doar oameni derutați de propria lipsă de cunoaștere.