• Home
  • Horoscop
  • Horoscop 23 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O sumă de bani la care visaţi de multă vreme o să aterizeze în contul vostru

Horoscop 23 decembrie 2023, cu Neti Sandu. O sumă de bani la care visaţi de multă vreme o să aterizeze în contul vostru

Horoscop-zilnic-Neti-Sandu-1

Horoscop 23 decembrie 2023 – CAPRICORN
Noutăţi, mai vine cineva la masa de Crăciun, sau vine cu voi în vacanţă, o zi, două, şi o să fie distracţie, e ceva la care nu v-aţi fi aşteptat.

Se poate să vă luaţi în ultima clipă banii şi să daţi fuga să faceţi cumpărături ca să scăpaţi de grija achiziţiilor, să vă rămână doar pregătirile.

Un nou început, poate fi şi ceva pe care l-aţi mai încercat, dar nu v-a reuşit. Acum, o a doua şansă!

Horoscop 23 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR
O să vă deplasaţi cu uşurinţă, vă duceţi, vă-ntoarceţi ca să revedeţi cât mai multă lume şi să nu rămâneţi cantonaţi într-un singur loc.

Poate vă luaţi de pe acum un angajament pentru anul viitor şi o să vă ţineţi de promisiunea făcută ca să aveţi succes maxim.

Jupiter vă invită la drum şi o s-aveţi şi un anturaj pe măsură că vreţi să vă revigoraţi cu orice preţ.

Horoscop 23 decembrie 2023 – PEŞTI
O să daţi de oameni serviabili care or să pună umărul la treburile urgente pe care le mai aveţi de făcut şi o să vă rămână timp şi pentru voi.

O reuşită de ultimă oră, poate primiţi acceptul să puteţi pleca undeva, cu acte în regulă şi o să vă bucuraţi de o companie agreabilă.

Puteţi semna şi acum un contract, dacă sunteţi ferm convinşi, dar mai bine vă mai gândiţi până pe la jumătatea lui ianuarie.

Horoscop 23 decembrie 2023 – BERBEC
O relansare – poate fi o idee propusă prin primăvară şi abia acum să rodească, să vă faceţi şi mai cunoscuţi că aţi căpătat un plus de experienţă.

Vi se răsplătesc eforturile şi o să vă bucuraţi de aprecierea şefilor, vă nominalizează la premii şi o să luaţi şi bani.

Un reviriment care va dă aripi şi o să faceţi lucruri inedite, o să fie un salt calitativ pe toate planurile.

Horoscop 23 decembrie 2023 – TAUR
Vă caută cineva care vrea să vă întâlniţi – neapărat – în perioada asta şi să petreceţi măcar Anul Nou, sau o zi, două după, dacă nu şi Crăciunul.

Poate vă parvine un rezultat şcolar şi o să vă organizaţi timpul liber în funcţie de cursuri, examene.

O invitaţie – de nerefuzat – la cineva care locuieşte departe, dar persoana e irezistibilă şi vă duceţi.

Horoscop 23 decembrie 2023 – GEMENI
Or să vă parvină bani şi o să-i gestionaţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru cumpărături de tot felul, şi ca să vă puteţi mişca, să ajungeţi și voi într-o staţiune de agrement.

O sumă de bani la care visaţi de multă vreme o să aterizeze în contul vostru, în cele din urmă.

Cineva din trecutul sentimental revine şi se poate să fiţi interesaţi dacă nu aţi îngropat acest trecut.

Horoscop 23 decembrie 2023 – RAC
Vin bani atât de la serviciu, cât şi din surse paralele şi o să mai luaţi diverse lucruri pentru casa, dar mai ales pentru copii, ceva ce le-ați promis mai de mult.

O să puteţi primi o aprobare, ori o fi un privilegiu pe care vi l-au acordat şefii în semn de preţuire pentru felul în care aţi muncit.

Poate vi s-a semnat, abia acum, un act de care depinde angajarea voastră undeva, sau poate fi o numire în funcţie.

Horoscop 23 decembrie 2023 – LEU
Vă invită cineva fie în ţară, fie în străinătate şi o să vă găsiţi două, trei zile să vă faceţi drum până acolo, că aşa o să vă refaceţi după efortul din ultima perioadă.

Se încearcă, o să vedeţi, cooptarea voastră într-un proiect care să v-aducă glorie şi bani – decizia va fi în ianuarie.

E posibil să mai primiţi şi altceva în afara banilor de la serviciu şi o să fie un plus la capitolul – stima de sine.

Horoscop 23 decembrie 2023 – FECIOARĂ
Sunteţi inventivi când vine vorba despre pregătirile de Crăciun, o să ştiţi cum să faceţi s-arate totul şi mai frumos la voi acasă şi preparatele să fie extra.

Chiar şi în iureşul acesta al sărbătorilor se ivesc nişte posibilităţi să faceţi rost de bani, vă asociaţi cu cineva ca să vă fie garantat succesul.

Sfera sentimentală se activează chiar acum, în perioada Crăciunului, şi veţi face cea mai potrivită alegere!

Horoscop 23 decembrie 2023 – BALANŢĂ
Mai sunt o sumedenie de lucruri de pus la punct acasă şi poate mai cereţi o mână de ajutor să vă rămână timp şi pentru voi că nu se poate să munciţi la nesfârşit.

Sfera partenerială e activată şi o să apară acel cineva la care visaţi cine ştie de când şi o să fiţi împliniţi sufleteşte.

Şi la voi omul vieţii voastre apare şi o să staţi alături de cine o să vă petreceţi restul vieţii – dacă nu sunteţi căsătoriţi.

Horoscop 23 decembrie 2023 – SCORPION
O să colaboraţi în termenii cei mai buni cu anturajul cu care veţi petrece sărbătorile şi o să vă alegeţi nişte obiective turistice cu care vor fi ceilalţi de acord.

Aveţi mari aşteptări de la serviciu, c-aţi muncit enorm, dar şi conducerea îşi va spori, pretenţiile din ianuarie încolo.

O să recuperaţi banii care nu mai veneau şi o să vă bucuraţi c-o să luaţi şi acele cadouri pe care le tăiaserăţi de pe listă.

Horoscop 23 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR
Rămâne de văzut dacă vă angajaţi într-o nouă formulă profesională, sau aduceţi un plus de noutate la actuala, ca să fie doza voastră de ingeniozitate.

E cineva care o să revină după o absenţa îndelungată şi de-aici poate veni stabilitatea voastră în plan afectiv.

Se poate s-aveţi o revelaţie şi să ştiţi care e cea mai importantă persoană pentru voi, că abia în momentul acesta aţi realizat!

Sursa: StirilePROTV