• Home
  • Horoscop
  • HOROSCOP 23 ianuarie 2024. Probleme pentru trei zodii

HOROSCOP 23 ianuarie 2024. Probleme pentru trei zodii

cele mai periculoase zodii 930x620 1

Berbec

Această zi va fi destul de dificilă pentru tine. Ceea ce nu vrei să auzi este faptul că lucrurile nu merg așa cum ai plănuit. Pare că ai luat câteva decizii greșite, iar acum ești nevoită să suporți consecințele. Simți dezamăgirea care este urmată de sentimente care te fac să-ți pierzi încrederea în tine, spun specialiștii.

Această perioadă te forțează să faci o schimbare pe plan personal. Ai nevoie de mai multe activități care să te ajute să-ți recapeți încrederea în tine. Lucrurile nu se vor schimba dacă nu faci ceva în privința lor.

Este o perioadă în care sentimentele tale ar putea fi rănite cu ușurință. Astrele vor încerca să fie alături de tine și să-ți ofere oportunitățile necesare pentru a rezolva toate problemele care îți apar în cale pe parcursul acestei zile.

Gemeni

Există multe sentimente și situații pe care alegi să le negi. Aceste sentimente reprimate vor duce în timp la apariția mai multor frustrări. În esență te confrunți cu probleme pe plan personal.

Această perioadă nu este deloc prosperă pentru tine. Luna în Pluto te forțează să treci printr-o transformare. Dacă nu ești pregătită de schimbare, atunci lucrurile ți se vor părea chinuitoare. Este o perioadă destuld e agitată, iar lucrurile s-ar putea solda cu multe probleme pentru tine.

Încearcă să treci peste mândrie și cere ajutorul prietenilor atunci când simți că nu mai poți controla sentimentele pe care le ai. Trebuie s te eliberezi de toată această tensiune și să readuci liniștea și pacea în interiorul tău.

Continuarea pe doctorulzilei.ro