• Home
  • Horoscop
  • Horoscop 23 ianuarie 2024. Zodia care trece prin schimbări importante

Horoscop 23 ianuarie 2024. Zodia care trece prin schimbări importante

neti sandu horoscop zodii 60305700

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Uranus retrograd în sectorul financiar, ai avut parte de fluctuații și situații imprevizibile legate de bani, poate cheltuieli neprevăzute, iar de acum, chiar dacă acestea nu dispar, cel puțin se mai domolesc. Poți obține mai ușor independența financiară și ai șansa să-ți câștigi banii altfel, diferit de cât ai făcut-o până acum.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Uranus în zodia ta ți-a adus multe schimbări și situații neașteptate și acum îți cere să înveți să te adaptezi noului, imprevizibilului și necunoscutului. Ai nvoie de mai multă libertate și independență. Acceptă schimbarea și încearcă să o vezi ca pe o variantă de evoluție.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Uranus retrograd s-ar putea să fi scos la suprafață secrete sau să-ți fi readus trecutul în actualitate, poate chiar și persoane care ieșiseră din viața ta. De acum poți afla care a fost rostul acestor situații și te poți desprinde mai ușor de tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Uranus retrograd s-ar putea să-ți fi arătat o altă față a prietenilor iar acum a venit momentul să faci schimbări în anturaj. Dacă proiectele tale au mers mai greoi, cu Uranus direct vor începe să se repună în mișcare, însă te poți aștepta la schimbări majore în planurile de viitor.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Uranus se află de ceva vreme în sectorul carierei tale și-ți cere să faci schimbări profesionale. Cel mai probabil l-ai simțit acționând prin frustrări și schimbări bruște, prin situații imprevizibile. De acum se mai așează lucrurile, însă ține cont că nu-ți vor lipsi provocările și vei căuta să obții independență mai multă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este foarte probabil ca în perioada de retrogradare să fi avut parte de lecții de viață care au contribuit la schimbarea unor valori morale și principii de viață. De acum, ai șansa să înțeleagi ce a vrut să spună Universul. Poți căuta să înveți lucruri noi, să te înscrii la cursuri care nu sunt la îndemâna oricui.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Uranus în Taur ți-a adus, cel mai probabil, evenimente neașteptate de natură financiară și emoțională. Acum în mers direct poți restabili raportul de forțe dintretine și partener sau asociați. De asemenea, dacă ai simțit că ți-au pierdut puterea în fața altora în ultimele luni, de acum ai șansa să o recapeți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Uranus revine în mers direct în sectorul relațiilor, semn că se va mai detensiona situația în cuplu, dar și în relațiile de natură profesională. Poți accepta mai ușor viziunile celorlalți, chiar dacă sunt diferite de ale tale, ba chiar ai putea înțelege mai ușor dorința de libertate și independență a partenerului.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ai avut parte de instabilitate la locul de muncă, de situații neprevăzute și schimbări, de acum poți simți că se mai așează lucrurile. Cu toate astea, pot să apară surprize în continuare, atât la locul de muncă, cât și în legătură cu sănătatea.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Uranus a venit cu surprize legate de viața ta sentimentală, cu multe situații imprevizibile în relațiile cu copiii. Deși surprizele și schimbările nu s-au încheiat, cel puțin acestea nu vor mai fi la fel de neplăcute și le vei aborda dintr-o altă perspectivă. Urmează o perioadă bună să-ți descoperi niște talente și hobby-uri.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dta fiind că Uranus este guvernatorul tău și a retrogradat în sectorul familiei, s-ar putea ca tu să te fi simțit într-un adevărat rollercoaster în ultimele luni. De acum starea emoțională se mai liniștește și relațiile de familie se mai detensionează. Unii nativi pot face o schimbare îm/de casă sau de țară.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cât tranzitează Taurul, Uranus îți cere să-ți schimbi tiparele de raționament și modul în care comunici cu cei din jur, să fii mai deschis. S-ar putea ca în ultima jumătate de an să fi făcut multe gafe în comunicare, iar acum ai ocazia să mai rezolvi din ele. Veștile surprinzătoare și dialogurile neprevăzute, surprizele la drum sau legate de acte pot continua.