• Home
  • Horoscop
  • Horoscop 5 ianuarie 2024 cu Neti Sandu. Previziunile zilei

Horoscop 5 ianuarie 2024 cu Neti Sandu. Previziunile zilei

horoscop

HOROSCOP 5 IANUARIE CAPRICORN
O să puteți renegocia un contract și să vi se acorde ce ați cerut, după lungi amânări, dar perseverența și-a spus cuvântul.

HOROSCOP 5 IANUARIE VĂRSĂTOR
Apar vești bune care să vă dea acel impuls de a face progrese în plan profesional și totodată să vă stimuleze și în sfera personală.

HOROSCOP 5 IANUARIE PEȘTI
Se poate s-aveți ocazia să vă schimbați mașina, sau s-o duceți în servis, la reparat și să vă mai luați și câte ceva prin casă, aparatură, diverse.

HOROSCOP 5 IANUARIE BERBEC
E cineva care vă invită fie prin țară, fie în străinătate, să-i faceți o vizită, și dac-o să mai aveți câteva zile libere și puteți călători o să vă duceți.

HOROSCOP 5 IANUARIE TAUR
O să vă socotiți banii să v-ajungă pentru aprovizionare și să vă puteți mișca, să le faceți o vizită rudelor care v-așteaptă și poate și prietenii.

HOROSCOP 5 IANUARIE GEMENI
Se pare c-or să vă oferteze niște parteneri de afaceri să lucrați împreună și dacă vi se pare convenabil puteți lucra în paralel – în regim de colaborare.

HOROSCOP 5 IANUARIE RAC
O să vă treziți cu niște bani care-or să vă salveze dintr-o situație – c-aveți de luat, probabil, niște cadouri, vă duceți într-o vizită, poate în weekend, de Sfântul Ion.

HOROSCOP 5 IANUARIE LEU
E cineva interesat de voi, după ce cam dispăruse-n ceață și o să vă regândiți și voi poziția față de această persoană – că trebuie văzut dacă e serioasă, de cuvânt.

HOROSCOP 5 IANUARIE FECIOARĂ
E posibil să mai luați niște bani de la serviciu, pot fi din particular și să mai luați câte ceva pentru voi și-ai voștri, poate și pentru părinți, socri .

HOROSCOP 5 IANUARIE BALANȚĂ
O să vă atașați unui grup ca să luptați pentru o cauză și o să vă alegeți cu mulțumiți, recompense și uși deschise ca să relaționați și la alt nivel.

HOROSCOP 5 IANUARIE SCORPION
Sunteți pe punctul de a semna un contract și să vă sporiți veniturile, c-o să primiți solicitări și în continuare, c-o să aveți referințe bune.

HOROSCOP 5 IANUARIE SĂGETĂTOR
Voi sunteți pusi pe fapte mari, chiar de la-nceputul anului, așa, și o să știți cum să atacați un proiect și să-l duceți și la bun sfârșit – o s-aveți fler și energie.