• Home
  • Horoscop
  • Horoscop duminică, 21 ianuarie. Zodia care nu se înţelege deloc cu cei din jur. Nesimţirea lor te scandalizează

Horoscop duminică, 21 ianuarie. Zodia care nu se înţelege deloc cu cei din jur. Nesimţirea lor te scandalizează

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele vin cu vesti grozave pentru unii nativi. Se anunta surprize mari pentru trei zodii

BERBEC 

Duminica aceasta a depresiei anuale eşti pus în faţa unor situaţii paradoxale. Este o zi mai complicată în care nu trebuie să faci mult efort. Distracţia este concentrată mai ales duminică, la prânz! Evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pe subiecte de familie. Duminică seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină, pregătirile de pentru săptămâna viitoare.

TAUR 

Luna iti ofera un moment de schimb si comunicare in cadrul cuplului tau, cu exceptia cazului in care inchei un acord sau o tranzactie cu un asociat. În orice caz, cerul este în armonie în această duminică a depresiei anuale. Încearcă să-ţi nuanţezi vorbele, să nu ofensezi pe cineva. Nu critica, nu reproşa – şi mai bine, vorbeşte mai puţin! Utilizează orele de lumină naturală. Nu uita că loialitatea este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară.

GEMENI   

Domeniul sentimental e favorizat, mai ales astăzi, duminică! Sănătatea este bună, dar trebuie să eviţi schimbările bruşte de temperatură şi supraveghează regimul alimentar. O veste bună! O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Ai o dispoziție bună pe care o folosești cu înțelepciune în timpul acestei duminici a depresiei anuale pentru a te răsfăța cu activități calme și liniștitoare. Un curs de yoga, o sesiune de relaxare, un joc de șah sau o lecție de muzică și dans au totul pentru a te încânta!

RAC   

Deoarece dragostea este prioritatea ta astăzi, nu faci altceva decât să te gândești la oamenii pe care îi iubești. Lasă-ți emoțiile să curgă fără a ascunde nimic. S-ar putea să fii surprins de reacțiile generoase ale celor dragi, dar de ce să fii surprins dacă îi iubești?!

LEU  

Nu confunda pasiunea cu posesiunea. Dragostea zadarnică este rareori împlinitoare pe termen lung și, în principiu, nu face parte din aspirațiile tale amoroase destul de complexe și de durată… așa că s-ar putea să fii nevoit să reziști Sirenelor sau Prinților care sunt puțin prea fermecați ca să fie sinceri.O duminică a depresiei maxime în care nu ai timp deloc să te plictiseşti. Totul se întâmplă în acelaşi timp, o aglomeraţie aproape comică de evenimente, oameni şi emoţii. Dar ţie îţi place… ai ce vâna!

FECIOARĂ   

Nu te închide în lumea ta imaginară, în spatele unei aroganțe trufașe, norocul este în schimburile tale mai mult ca niciodată și nu neglijând contactele tale umane vei evolua în aspirațiile tale. Puțină deschidere mentală (open your mind!) și imaginație nu-ți pot face decât bine. Dacă îți completezi impresiile ascultând și înțelegând sentimentele celorlalți, îți vei îmbogăți propriile emoții și îți vei nuanța relațiile amoroase.

BALANŢĂ  

În această duminică  experimentezi o mai bună încredere în tine, precum și o nevoie crescută de a-ți materializa visele. Ești într-o formă excelentă și îți gestionezi energiile cu mai mult tact, fără a le lăsa să se manifeste împotriva celor din jurul tău. Nu par foarte armonioase relaţiile tale cu cei din jurul tău. Ai ceva de obiectat, nesimţirea celor din jur te scandalizează! Dar cel mai bine este să-i faci pe nesimţiţi să se certe într ei!

SCORPION   

O atmosferă caldă în dragoste. Un a doua șansă îți permite să dai un nou sens vieții tale. Trăiești momente de fericire pură. Fără dureri de cap, fără probleme de înțelegere. Este o zi frumoasă!  În această duminică vrei să faci o mulţime de lucruri cu energia proprie zodiei. Nu o să reuşeşti, dar viaţa este formată din încercări. Ceva-ceva tot o să realizezi, distracţie, cu siguranţă!

SĂGETĂTOR   

Duci o viață de zi cu zi plăcută, dacă nu incitantă. Nu ezita să-ți condimentezi rutina cu mici surprize, puțină inventivitate, o notă de cochetărie… Ceva acolo, ca să atragi atenția! Dragostea ocupă un loc serios în viața ta astăzi. Nu vă lipsesc mijloacele pentru a juca jocul seducției. Inima îți bate cu putere când cineva care îți place se uită cu atenție la tine.

CAPRICORN    

Câștigi încredere pentru că acțiunile tale sunt recunoscute favorabil. În această duminică a depresiei anuale îți va fi greu să rămâi concentrat, nu începe nimic serios astăzi. Se simte o ușoară oboseală. Lipsa ta de somn este cea care pune problema aici. Fii mai atent la stilul tău de viață!  Cu prietenii tăi, joci rolul de moderator cu mare grijă și cu mare plăcere. Performanța ta este de succes! De asemenea, concentrându-te pe munca de grup, poți obține cea mai bună formă, astăzi.

VĂRSĂTOR   

În cuplu, ai certitudini cu privire la relația ta romantică. Partenerul tău plănuiește ziua fără să te consulte, dar știe că ești complet receptivă la ideile lui bune. Totul este pozitiv între voi! Astăzi ar trebui să experimentezi o bucurie semnificativă. Viața ta amoroasă se limpezește, situația ta emoțională merge în sfârșit înainte. Cineva care îţi place te invită în oraș!

PEŞTI  

Poţi rezolva relativ uşor unele problemele sentimentale şi chiar să obţii ajutor de unde nici nu te aşteptai. Trebuie să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Trei mere pe zi şi la doctor niciodată, spunea Paracelsus! În duminica zilei celei mai depresive a anului, tu faci haz de necaz! Esențială în probleme delicate, părerea ta este întotdeauna binevenită. Astăzi nu iei decizii, dar simplul fapt de a pune problemele, sub diferitele lor aspecte, le permite altora să meargă înainte.