• Home
  • Horoscop
  • Horoscop joi, 23 ianuarie 2024. O zodie ia poziție defensivă. Bucurii şi necazuri se succed rapid

Horoscop joi, 23 ianuarie 2024. O zodie ia poziție defensivă. Bucurii şi necazuri se succed rapid

horoscop zilnic 2

BERBEC 

Ești mai mult în defensivă decât de obicei: rămâi zen. Excitare psihică, agitație, nevoie de acțiune, construcție, toate aceste motive pot provoca o stare de oboseală intensă. Surmenajul pare să facă parte din asta! În loc să continui să tragi la edec, gândește-te repede la o soluție de criză. Este o zi activă, te repezi în toate direcţiile, încercând să rezolvi bine problemele! Activitatea ta de astăzi, fie că eşti la serviciu, sau rămâi acasă – se îndreaptă către rezolvarea unor probleme din trecut, rămase în suspensie.

TAUR 

Discursurile solemne ale unora te fac să zâmbești. Este adevărat că lejeritatea, frivolitatea sunt descurajate în aceste zile și ai face bine să te conformezi seriozității care domnește. Dacă nu îți schimbi activitățile pentru a te decomprima într-un context care ți se potrivește cel mai bine. Interlocutorii tăi te consideră prea vorbăreț și nu suficient de realist pentru a avea cu adevărat încredere în tine. Va fi necesar să mimezi sobrietatea dacă vrei să semnezi contracte importante. Nu va fi ușor, dar o poți face.

GEMENI 

Traversezi o mică zonă umbrită, în timpul dimineții. Te simți mai retras, mai puțin dispus să negociezi sau mai stângaci. Nu este chiar momentul să faci ceva important. Așteaptă timpul tău, o să vină, este iminent. O încărcătură oarecum grea de amintiri te îngrijorează, nu vezi că zilele trec. Dacă îți faci timp să-ți uiți grijile, te poți bucura cu adevărat de viață și de ceea ce are de oferit.

RAC 

Nu arăta că ești extrovertit deoarece colaboratorii domniei tale au nevoie în prezent de o persoană calmă și discretă, care să-i ajute. Nu îi vor sprijini pe cei care vor să-și arate slăbiciunile și să ceară ajutor. Luna este prietena ta pentru câteva zile. Dacă ai impulsuri creative, este o zi grozavă pentru a realiza o lucrare semnificativă, pentru a scrie articolul secolului, pentru a improviza o melodie nouă sau pentru a găti mâncarea secolului… unii dintre domniile voastre puteți traduce acest climat printr-un fundament de „afaceri”.

LEU 

Urmează o zi frumoasă, liniștită și constructivă. Poți evolua într-o atmosferă binevoitoare în care vei putea da toată măsura talentelor tale, rentabilitatea ta este sigură, o promovare este posibilă pentru cei mai sârguincioși! Nu vei avea prea multe probleme să te relaxezi și să te bucuri de această zi plină de creativitate. Atmosfera este constructivă, sobră și activă, ceea ce ți se potrivește în mod deosebit și face mult pentru a-ți atenua anxietatea obișnuită. Este un moment grozav să te joci cu copiii, sau animăluțele!

FECIOARĂ 

Nu este chiar cum ţi-ai dorit! Bucurii şi necazuri se succed rapid, astăzi. Nu intra la uzură, lasă-te purtat de valurile vieţii, de capricii şi obligaţii. O relaţie, mai veche, iese la suprafaţă! Astăzi, configuraţia astrala iti ofera un prilej sa închei unele lucrari ramase suspendate în timp si sa lamuresti unele aspecte ale proiectelor tale profesionale, ale carierei tale. Sau, să tranşezi o situaţie din familie – sau cu prietenii – vezi tu despre ce este vorba!

BALANŢĂ 

Ești mai hotărât ca niciodată să-ți ții angajamentele, vei fi mândru de realizările tale. Dar, te implici prea mult în acțiunile tale, ai nevoie de odihnă, pentru a-ți permite momente de relaxare, de liniște, de recuperare a forțelor. Astăzi, bucuria și buna dispoziție sunt la întâlnire. Acest climat benefic îți permite să te faci mai disponibil și mai atent față de ceilalți. Profita de ocazie pentru a te apropia de cei dragi!

SCORPION 

Datorită abilităților tale de comunicare, depășești granițele activității obișnuite și trezești interesele partenerilor sau superiorilor ierarhici. Ideile tale financiare devin magistrale și ești ascultat pentru cunoștințele și impulsul tău uimitor. Eviți câțiva colegi geloși și mergi mai departe. Per total ziua ta merge bine. Te pui în stare de funcționare pentru a atinge obiectivele. Ai mare dreptate, acum este momentul să insiști. Totul funcționează pentru tine.

SĂGETĂTOR 

Simți că ai un loc privilegiat în viața ta și ești plin de recunoștință pentru aceasta. Ești impregnat de dragoste și bunăstare, poate că aceasta se numește nirvana. Nu ratați lucrurile frumoase. Schimbă-ți modul de a vedea, uneori puțin prea cenușiu și poți lua hotărârea de a fi îndrăgostit, generos față de tine și față de ceilalți. În viața de zi cu zi, câteva mici întârzieri te pun pe gânduri. Vrei lumea întreagă. Un pic de flexibilitate ar fi binevenită. Gândește-te la asta înainte de a trece mai departe.

CAPRICORN 

Tensiunile par inevitabile, pentru că perfecționismul tău poate perturba chiar conversaţii banale. Totuşi, spiritul tău de autoconservare te apără de neplăceri pentru că nu te lasă să exgerezi! Sănătatea, ei bine, măcar sănătatea este bună!  Aşa că dacă eşti sănătos ai cea mai mare bogăţie din lume. Un climat incitant domnește în viața ta socială, nu te grăbi să iei decizii care să te angajeze pe termen lung, trebuie să știi mai multe înainte de a te decide.

VĂRSĂTOR 

Noul şi vechiul, trecutul şi prezentul, se amestecă interesant, astăzi. Din această dialectică temporală şi calitativă se pot naşte idei, concepte şi proiecte noi pentru interesela tale. O scrisoare, email, o informaţie pe FB sau o convorbire telefonică îţi poate aduce o veste bună, pe care nu credeai că o s-o mai auzi, pentru că se referă la o situaţie aproape uitata.

PEŞTI 

O mare neliniște trăiește în tine, dar nu pentru asta trebuie să-ți pui la îndoială întreaga existență. Cei dragi te pot învinovăți pentru asta. Înainte ca situația să se deterioreze, trebuie să reacționezi rapid. Ești conștient de asta. Nu te ascunde în spatele unor motive false, nu va fi necesar. Ambițiile tale sunt mari, ești plin de idei bune. Nu refuza niciun ajutor care ți se poate oferi. Dacă ai cum, profită de chilipir!