• Home
  • Horoscop
  • Horoscop marți, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să-și mai facă reproșuri. Treci repede mai departe

Horoscop marți, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să-și mai facă reproșuri. Treci repede mai departe

Horoscop zilnic

BERBEC

Multe întrebări renasc adânc în interiorul tău și îți nuanțează atitudinea cu o gamă negativă care nu poate decât să te înstrăineze de ceilalți. Ești mai sensibil decât de obicei, mintea ta cere mai mult calm și odihnă. Astăzi, te bazezi pe entuziasm și reușești să iei lucrurile puțin mai ușor. Ziua este ideală pentru ca să-ți armonizezi relațiile, să-ți surprinzi partenerul și ca să arpegiezi pe gama improvizației.

TAUR

Anturajul tău te găsește preocupat și te observă. Poate pentru că pur și simplu pari absent de la ceea ce se întâmplă în jurul tău? În câteva ore, te vei întoarce în realitate. Sperai să poți petrece timp cu cealaltă jumătate, dar angajamentele pe care le-ai uitat reapar. Unii îți amintesc de ele și este neplăcut, ai puține dorințe în a le accepta. Cu toate acestea, este esențial să fii loial față de ceilalți.

GEMENI

Îți păstrezi distanța și modul în care te apropii de oameni nu mulțumește pe toată lumea. Puțin îngrijorat, îți este greu să fii cald, fă un efort, te iubim. Dacă treci dincolo de stadiul îndoielii, vei vedea că totul va deveni clar, foarte repede. La nivel financiar, mici dispute te împiedică să te dedici planurilor tale personale, pașii tăi sunt impiedicați. Vrând să faci prea bine, îți lipsește ceva… Nu încerca să faci minuni astăzi!

Horoscop luni, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să-și mai facă reproșuri. Treci repede mai departe

RAC

Confruntat astăzi cu posibile conflicte profesionale, va fi mai bine să stai departe și să temporizezi. Este posibil să ai o confruntare cu un coleg pe care va trebui să o rezolvați mai târziu. De asemenea, fii flexibil cu ierarhia ta, cu șefii tăi. O abordare diferită a lucrurilor și a oamenilor te-a lăsat ”în pronunțare” până acum. Ești gata să-ți schimbi criteriile, accepți că adevărul nu este „unul și singurul”. Îți ascuți judecata, este bine.

LEU

Poți accepta cele mai neașteptate sau neconvenționale invitații. Originalitatea se invită în viața ta sub diferite forme: întâlniri, evenimente, creații. E timpul să renunți la obișnuitul plictisitor. Dacă cineva pe care îl iubești este departe de tine acum, fii pozitiv. Chiar dacă crezi că ești deja uitat, te înșeli. Așadar, scapă de fricile tale, poți avea vești foarte curând.

FECIOARĂ

Ești adus, de împrejurări, să pui puțină ordine în viața de zi cu zi, în mediul tău, sau în ideile tale. Se simte o influență pretențioasă, dacă neglijezi un detaliu, acesta se poate transforma într-un bolovan nesuferit care îți va perturba rutina. Urăști monotonia și refuzi rutina, într-o viață plictisitoare te simți pedepsit. Astrele te încurajează să accepți ordinea și convenția, încetinește și încearcă să gestionezi neașteptatul, oră de oră.

Horoscop luni, 16 ianuarie. Zodia care nu trebuie să-și mai facă reproșuri. Treci repede mai departe

BALANŢĂ

Ține canalele de comunicare deschise, așa poți să profiți de oportunități. Dacă lucrezi în domeniul medical, sau farmacie, atenție la noile informații, de specialitate. Ai avut o idee! Nu cine știe ce, nu ai inventat apa caldă și mersul pe jos, dar ”invenția” ta îți poate îmbunătăți performanța la locul tău de muncă. Puțin, dar suficient ca să atragi atenția.

SCORPION

Ești sociabil și fericit, dar ai o bănuială care te deprimă. Luna te împinge spre introspecție, în timp ce rămâi activ, îți faci timp pentru a-ți pune la îndoială motivațiile. Nu te tortura inutil. Îți va fi ușor să te exprimi clar, este timpul să rezolvi o neînțelegere în anturajul tău. Se instalează o armonie interioară, experimentezi o seninătate care echilibrează micile întâmplări ale perioadei sărbătorilor.

SĂGETĂTOR

Perioada actuală te face să fii relaxat, entuziast și te încurajează să acorzi mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi. Ești mai receptiv și arunci o privire binevoitoare către cei din jurul tău. Astfel, poți trăi schimburi plăcute. Poți lega mai ușor legături de prietenie, decât de dragoste. Perioada care urmează rămâne benefică chiar dacă te îndoiești de sentimentele unei persoane. Spune-ți că iubirea este prezentă în zodia ta. Ai succes. Relativ.

CAPRICORN

Cu partenerul tău, schimburile sunt plăcute. Sunteți pe aceeași lungime de undă. Luați decizii comune și asta îți întărește ideile. Luați-vă timp, trebuie să construiți împreună lucruri concrete. Vinovația nu a ajutat niciodată. Dacă te simți vinovat că ai luat decizii greșite cu cineva căruia îi pasă încă de tine, încetează să îți faci reproșuri, nu sunt constructive. Treci repede mai departe.

VĂRSĂTOR

Ai senzația că nu te poți angaja pe deplin spre obiectivele tale financiare … Nu sunt atât de sigur! Ai mijloacele de a construi un proiect care va rezista timpului, sfatul unui prieten ar fi binevenit, nu te izola. Există doar o relație bună care îți poate permite să câștigi teren doar că în prezent parcă rămâi fără argumente de convins, dacă ești în domeniul comerțului, va fi o problemă. Fă puțin efort.

PEŞTI

Nu mai încerca să te ascunzi în spatele scuzelor, dacă nu ești într-o poziție favorabilă, nu este vina nimănui. Cu puțină motivație, totul poate reveni la normal. Va trebui să rezolvi o întrebare dificilă, principalul lucru este să nu te îndoiești de abilitățile tale de a gestiona lucrurile. Va trebui să-ți stabilești clar limitele pentru ca straturile tale de flori ale spațiului interior, să nu fie călcate în picioare!