• Home
  • Horoscop
  • HOROSCOP Miercuri, 24 Ianuarie 2024. Balanţele sunt pline de energie/ Racii trebuie să lase trecutul deoparte şi să privească spre viitor

HOROSCOP Miercuri, 24 Ianuarie 2024. Balanţele sunt pline de energie/ Racii trebuie să lase trecutul deoparte şi să privească spre viitor

Horoscop zilnic, 17 iulie 2023 - Taurii și Capricornii au o zi excelentă

Despre Peşti, ea spune că ei vor ieşi în evidenţă cu ceva scandalos şi cei din jur îşi vor aminti că ei nu sunt persoane timide aşa cum credeau.  „Totuşi, nu merge prea departe şi fă lucruri care te-ar putea face să pari prost dacă merg prost”.

Pentru Berbeci, dacă ei vor menţine lucrurile simple în următoarele zile,  trebuie să mediteze asupra a ce speră să obţină şi apoi să se concentreze pe obiectiv, excluzând orice altceva, iar succesul va fi garantat.

Taurilor le trasmite că ziua de 24 ianuarie este ziua perfectă pentru a demonstra tuturor ce pot să facă, iar şefii şi managerii vor fi impresionaţi de cât de decişi sunt.

Gemenilor le spune că ar putea să nu fie entuziasmaţi de realizările zilei de azi,  dar ar putea descoperi că încep să se bucure de activităţile pe car le considerau înainte drept o mică corvoadă.

Pentru Raci, astrologul transmite că ar avea nevoie de ajutor pentru a înceta să se mai preocupe atâta de evenimentele din trecutul îndepărtat ce nu mai pot fi schimbate şi că este timpul să meargă mai departe, spre viitor.

Leii vor avea un conflict cu prietenii sau colegii care i-au supărat, minţit sau dezamăgit în ultimele luni, dar nu trebuie să-i învinovăţească şi trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru dorinţele lor nesăbuite.

Fecioarele  trebuie să lupte pentru dreptul de a-şi stabili propria agendă de săptămâna viitoare, în special pe plan profesional şi să le arate colegilor unde au greşit.

Balanţele sunt pline de energie acum, fiindcă Soarele se mişcă prin zona cea mai dinamică a hărţii lor şi pot găsi modalităţi de a canaliza acea energie în activităţi creative. E rândul lor să strălucească.

Scorpionii au nişte sarcini descurajante în următoarele zile, dar astrologul îi îndeamnă să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze şi să aibă încredere în ei.

Săgetătorii au Soarele în zona cea mai sociabilă a hărţii lor şi trebuie să-şi facă un renume.

Capricornii vor încerca să se împace cu persoanele de care vor avea nevoie în viitor, deşi nu mai sunt în favorurile acestora. Ei trebuie să le demonstreze că au luat în considerare criticile lor şi că nu vor mai greşi pentru a doua oară.