• Home
  • Horoscop
  • Horoscop miercuri, 27 decembrie: O zi intensă pentru o zodie. Atenție la unul dintre păcate

Horoscop miercuri, 27 decembrie: O zi intensă pentru o zodie. Atenție la unul dintre păcate

horoscop-5-iulie-2023

BERBEC Astăzi ai chef sa manânci ceva special, poate o salată finlandeză Rosolli, după mâncărurile grele şi indigeste de Crăciun. Dacă eşti la serviciu trebuie să ții locul celor plecați în vacanță. Nu te speria, stelele arată o perioadă calmă, liniştită pentru tine, în care poţi să faci ordine prin fişiere.

TAUR O zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune! Îndreaptă-ţi atenţia către familia, partenerul tău. Stabileşte exact, prin dialog calm, detaliile pentru Revelion!

GEMENI Dacă ai de convins pe cineva, poate pe mai mulţi, astăzi trebuie să fii foarte elocvent! Natural, e o platitudine, dar adevărată, deseori, din comoditate, Gemenii sunt superficiali și nu insistă! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Se pare, însă, că totul se rezolvă cu bine. Seară culturală pentru procentul din zodie amator de valori clasice şi armonie.

RAC Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu cei dragi. O veste care pare că te interesează mult, pentru că priveşte programul de Anul Nou! Domeniul favorizat de stele este cel emoţional. Nu te grăbi, nu te repezi, în delicata zonă a sentimentelor trebuie să faci scenarii complete, planuri bine întocmite, fără să uiţi nimic.

LEU Atenţie la unul dintre păcate, vanitatea, astăzi eşti vulnerabil la linguşeală. Şi iei de bun ce spune primul venit! Mai multă prudenţă, nu eşti Anul Nou, cu toate că ţi-ar plăcea să fii! Ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar pe termen scurt. Deci, poţi să speri astăzi în rezolvarea favorabilă a problemelor tale tactice, fie cadouri de Anul Nou, fie sentimentale!

FECIOARĂ Trebuie să te concentrezi astăzi pe problemele urgente, ultimile pregătiri pentru Anul Nou. Dar nu exagera cu cheltuielile și excesele gastronomice, viața continuă și după Revelion! Te întrebi ce să faci, pentru că nu ai nimic de făcut, precum vulturii din „Cartea Junglei”! Te poţi juca cu cei mici, sau cu animăluţele tale, orice vârstă am avea, rămânem tot nişte copii!

BALANȚĂ Eşti un om de casă, căminul tău e castelul tău, aşa că aştepţi cu plăcere musafiri. În a treia zi după Crăciun, ziua diaconului Ștefan, liniştea și pacea te cuprinde şi doreşti tot binele din lume, tuturor! Nu te băga în chestiuni care nu te privesc, mai ales dacă este viața intima a unui coleg, a unui prieten, a unei rude. Limitează-te la trăncăneala mondenă obişnuită.

SCORPION Exact când erai mai relaxat îţi vin câteva veşti neliniştitoare. Dar, dacă analizezi mai bine, poţi să reacţionezi şi la anul, în 2023! Nu te grăbi, pentru că graba strică treaba, spune vorba din popor! Energia şi optimismul îţi revin treptat, după excesele alimentare! Conjunctura arată că, pe plan mental, eşti motivat şi într-o stare de spirit bună. Nu pleca la drum lung, mai ales pe seară!

SĂGETĂTOR Astăzi nu mai vrei musafiri şi sarmale ci doar o oază de linişte şi relaxare. Ai lucruri mult mai importante şi mai plăcute de făcut, de exemplu, să te joci cu pisica! Sau cu căţeluşul! Domeniul familiei, al parteneriatului de viaţă este avantajat de conjunctura astrologică. Poţi să stabileşti unele lucruri cu jumătatea ta, cu familia, să faceţi împreună planuri pentru 2023!

CAPRICORN Petrecerile şi efortul din ultimul timp te doboară astăzi. Trebuie să faci o pauză şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Mâncare uşoară, salate, fructe şi mult, foarte mult somn! Astăzi te simţi chiar bine pentru că te simţi în siguranţă. Nu ai nimic obligatoriu de făcut, situaţie care te încântă! Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii!

VĂRSĂTOR Anul se sfârşeşte şi ai regrete. Nu ai făcut tot ceea ce ţi-ai propus! Dar, fii mulţumit dacă eşti sănătos şi alături de familie, de prieteni! Vreme trece, vreme vine, o să ai timp în 2023! Rişti, în ziua primului martir, diaconul Ștefan, cu roșu în calendar, să cazi în propriile capcane, în domeniul sentimental. Nu provoca gelozii şi invidii, mai multe decât poţi să suporţi!

PEŞTI Consumul exagerat din ultimile zile ți-a golit frigiderul. Domeniul negustoriei este avantajat, aşa că astăzi poţi reface convenabil proviziile consumate în excesele alimentare. Orizontul tău se limpezește. Dacă ești la serviciu, vezi cum închei anul. Fă un mic bilanț profesional, pentru tine, vezi în ce stadiu ești cu cariera, ce-ți mai trebuie, ce nu ai, chestii din astea!