• Home
  • Horoscop
  • Horoscop pentru săptămâna 20 – 26 mai 2024. Influentele Soarelui, Venus și Jupiter în Gemeni asupra zodiilor

Horoscop pentru săptămâna 20 – 26 mai 2024. Influentele Soarelui, Venus și Jupiter în Gemeni asupra zodiilor

horoscop-pentru-saptamana-20-–-26-mai-2024.-influentele-soarelui,-venus-si-jupiter-in-gemeni-asupra-zodiilor

Horoscop Berbec pentru săptămâna 20 – 26 mai 2024

Berbecii se confruntă cu provocări în relații la începutul săptămânii, având șansa să îmbunătățească situații în cuplu, stimulați de tranzitul planetelor prin Gemeni: Soarele din 20 mai, Venus din 23 mai și Jupiter din 26 mai. Aceste influențe cerești accentuează comunicarea, încurajându-i să adopte noi perspective în relații și să găsească soluții la probleme existente.

Pe 23 mai, Luna Plină în Săgetător aduce focus pe principii și dezvoltare profesională, cu Pluton în Vărsător sugerând încheierea unor etape și o nouă abordare în viață. Este o perioadă propice pentru renunțarea la convingeri limitative, marcând realizări semnificative.

Conjuncția Soare-Venus-Jupiter până pe 24 mai poate aduce surprize financiare și descoperirea unor noi surse de venit pentru Berbeci.

Horoscop Taur pentru săptămâna 20 – 26 mai 2024

Taurii își concentrează atenția pe muncă și interacțiunile cu colegii la început de săptămână. Negocierile favorabile pot îmbunătăți situația financiară, rezolvând probleme atât la locul de muncă cât și în familie. Tranzitele Soarelui, Venus și Jupiter în casa finanțelor începând cu 20 mai promit rularea unor sume importante.

Luna Plină din 23 mai în Săgetător activează aspecte financiare legate de surse externe,

 » Horoscopul zilei
Citește continuarea👆