• Home
  • Horoscop
  • Horoscop sâmbătă, 20 ianuarie! Zodia care trebuie să fie cu ochii-n patru! Fii atent la ceea ce se spune în jurul tău

Horoscop sâmbătă, 20 ianuarie! Zodia care trebuie să fie cu ochii-n patru! Fii atent la ceea ce se spune în jurul tău

neti sandu horoscop zodii 60305700

BERBEC

Marte, realist și dinamic, te încurajează la aprecieri oneste și lucide ale situației tale materiale. Este o zi excelentă pentru a-ți face conturile și, în funcție de caz, să începi o serie de acțiuni economice care rezistă, să te împrumuți la un ritm bun, să investești inteligent, sau să recuperezi cu ușurință sumele pe care le-ai dat cu împrumut.

TAUR

Atmosfera este cam plictisitoare pentru gustul tau dar respectuoasa, ca ajungi sa te bucuri de compania celorlalți, deseori dedicati, intotdeauna eficienti si chiar pretentiosi in activitatile lor. Ai grija de aspectele practice, materiale si financiare ale activitatilor tale, poți lua decizii bune.

GEMENI

Fii atent la ceea ce se spune în jurul tău, remarcile unora, reflecțiile altora, adesea discrete dar pline de bun simț, s-ar putea dovedi a fi foarte utile în dezvoltarea proiectelor tale curente. Este o clarificare meticuloasă și obiectivă a mijloacelor și abilităților tale.

RAC

Ești gata să lupți fără să-ți dai seama. Dacă forțezi mâna destinului poți provoca surprize și reacții premature, astăzi. Somnul poate fi cea mai bună sursă de energie. Se câștigă în calitate, bucură-te! Dacă lucrurile rămase nespuse și enervarea înăbușită ți-au afectat viața de familie de ceva timp, ar putea fi util să zâmbești și să ceri explicații (sau să oferi câteva). Nimic nu poate înlocui un dialog bun.

LEU

Inima are motivele ei pe care rațiunea le ignoră. Este un pic cum te simți astăzi și problema ta rămâne. Dacă lași lucrurile să se întâmple, nu va mai fi nevoie să-ți mai pui întrebări. Acesta este cel mai sigur mod de a recâștiga controlul asupra evenimentelor. Întâmpini unele dificultăți în a accepta directive. Totuși, astăzi, Luna este puțin intervenționistă, nu ceda îndemnului de a inversa rolurile. Aplica metodele delicate, așa vei putea convinge mai bine persoana din viața ta că ești dedicat cauzei ei.

FECIOARĂ

Ai un mod de a fi și de a te mișca care te face o persoană elegantă și atractivă. Cu toate acestea, ai un pic de reținere pe aici, pe acolo și nu știi cum să te îmbraci, sau cum să te comporți. Ai încredere în tine, te descurci bine. Nu tot ceea ce este pe net, în materie de vânzare-cumpărare este de calitate și de dimensiunile pe care le crezi tu. Fii prudent.

BALANŢĂ

Managementul domniei tale este un management inteligent. Pe de o parte, este dorinta ta de a economisi bani si pe de alta iti permiti sa te bucuri de banii tai, ai capul pe umeri, cheltuiesti inteligent! Te confrunți cu adversari la locul tău de muncă: o femeie îți pune o problemă și te obligă să-ți demonstrezi eficiența și să-ți arăți calitățile. De ce anume ți-e frică din moment ce ești destul de capabil de asta?

SCORPION

Indiferent ce ți se spune, simți nevoia să pleci de acasă pentru a-ți reîncărca bateriile. Astfel, este foarte probabil ca iti vei permite o mica escapada solo, apoi te vei intoarce acasa, in formă mai buna! Stai puțin și cugetă, dacă te simți absorbit de obligații care îți complică viața. Poți zădărnici planurile care sunt puțin premature. Apoi continuă activitatea, fără notă falsă.

SĂGETĂTOR

Imaginea ta este importantă, indiferent dacă ai un interviu profesional esențial, sau o primă întâlnire romantică. Alege cu grijă ținuta potrivită. Evită toate greșelile și obține efectul dorit. Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună în ceea ce privește dezvoltarea carierei tale. Încearcă să obții mai multe informații, poate pe Skype, așa vezi și reacția facială a celui de care depinde avansarea ta.

CAPRICORN

Un amestec exploziv de forță și perfecționism blând te caracterizează. Nu trebuie să exagerezi, ești remarcat imediat. Luna îți permite să te impuni în timp record, chiar și într-un grup mare. Ai o personalitate neobișnuit de puternică. Încet-încet, reuşeşti să faci ceea ce ţi-ai propus. Se pare că ai găsit filonul stării de bine, al gândirii care te ajută să fii în formă.

VĂRSĂTOR

Ai o abordare mai calmă a unei situații, care ți s-a părut compromisă. Din moment ce începi totul de la zero, promovează un nou început și salvează ziua cu diplomație. Datorită ție, lucrurile iau o întorsătură bună. Dar, nu merge totul în sensul pe care-l vrei. Nu te panica, ziua îţi aduce veşti bune şi clipe plăcute.

PEŞTI

Dai prioritate confortului vieții tale, cei din jur beneficiază de generozitatea ta. Nu numai că ești într-o dispoziție bună, dar mai presus de toate mijloacele tale financiare îți oferă privilegiul de a-ți răsfăța pe cei dragi. Încasezi mici bonusuri neașteptate, în același timp, menții echilibrul anticipând taxele care sunt debitate din conturile domniei voastre, ești mereu cu un pas înainte. Din punct de vedere financiar, ziua este benefică.

Alte articole recomandate