• Home
  • Horoscop
  • Horoscop sâmbătă, 27 Ianuarie. O zodie este foarte nervoasă: Te apropii de scandal atunci cand ești sub prea multa presiune, calmează-te

Horoscop sâmbătă, 27 Ianuarie. O zodie este foarte nervoasă: Te apropii de scandal atunci cand ești sub prea multa presiune, calmează-te

Horoscop 17 24 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici O saptamana de foc pentru toate zodiile dragostea pluteste in aer

BERBEC  

Fii atent pentru că nu ești imun la tensiunile emoționale (gelozie față de partener, suspiciune greșită, jocuri de putere care nu mai sunt jocuri). O zi dedicată acţiunii, reacţiei, mai ales în domeniul sentimental. Astăzi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac o companie plăcută în anturaj.

TAUR   

Vrând-nevrând înveți valoarea muncii grele, a responsabilității, a limitelor și a disciplinei. Nu este un program foarte plăcut, dar este necesar și formativ dacă pui puțină bunăvoință în el. Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit pentru o activitate obişnuită, veştile îţi oferă motive pentru un efort sporit.

GEMENI   

Dacă vreo situație te deranjează, se vede în relația ta sentimentală. Schimbarea comportamentului îți va aduce numai bine și bunăstare. Așa că, calmează lucrurile. Eforturile pe care le-ai depus pot duce la un succes neașteptat. Dar tu trebuie sa ai răbdare, pana atunci nu trebuie sa grabești nimic și totul este pe meritul tău, continua cu aceeasi dinamica, rezultatul te poate surprinde.

RAC    

Zona activităților domniei voastre poate fi problematică și ar trebui să evitați multiplicarea reclamațiilor, sau reclamanților. Este posibil să întâlniți detractori sau un proiect vechi poate fi brusc pus sub semnul întrebării. Coordonatele zilei de azi trebuie să fie fermitatea şi politeţea, fie că eşti la serviciu, sau cu prietenii, fie acasă, și/sau în familie.

LEU 

Nu rămâne blocat în situații care ți-ar aduce doar lucruri negative. Urmărește intuițiile, pune lucrurile în perspectivă, conduce-ți viața așa cum crezi de cuviință, ține cont de sfaturile persoanelor apropiate, rămânând în același timp un factor de decizie. Starile domniei tale sunt schimbătoare și ai tendința de a fi sensibil. Constrângerile sunt justificate, dar nu-ți place tonul unora. Nu te enervezi repede, dar uneori te apropii de scandal atunci cand ești sub prea multa presiune, calmează-te!

FECIOARĂ    

Discursurile solemne și ridicole ale unora te stânjenesc. Este adevărat că lejeritatea, frivolitatea sunt descurajate în aceste zile și ai face bine să te conformezi seriozității care domnește. Trebuie să variați activitățile domniei tale, pentru a le decomprima într-un context care vi se potrivește cel mai bine. La serviciu, sau acasă, te aşteaptă o mulţime de probleme, dar cu ordine şi răbdare, poţi să rezolvi o parte!  Nu pleca la drum!

BALANŢĂ   

Sensibilitatea este interiorizată și provoacă frustrări emoționale, astăzi. Profită de ocazie pentru a stabili etape în cuplu sau în familie, arătându-ți și mai multă tandrețea față de cei dragi. Abilitatea ta de a face viața de zi cu zi mai frumoasă și mai senină va fi cel mai mare atuu al tău. Planetele îţi rezervă o surpriză plăcută. O veste bună, sau o întâlnire cu o persoană deosebită, care te ajută! Este rândul tău să fii victorios, să te simţi bine şi să ai încredere în viitor!

SCORPION  

Te împrăștii puțin peste tot. Trebuie să evacuezi tensiunile acumulate în ultimele zile. Să nu te plictisești este scopul tău pentru ziua de azi. Puțin egoist, nu dai atenție oamenilor din jurul tău, dar asta doar pentru câteva momente. Ești un mare fan al organizării și ai controlul perfect asupra gestionării banilor tăi. După ce au fost plătite toate facturile, beneficiezi de banii care ți-au rămas. Cadou pentru cei dragi (parinti, copii…) sau pentru tine, trebuie să îi faci pe toti fericiti.

SĂGETĂTOR   

Astăzi, îți investești energia în urmărirea idealului tău. Această atitudine îți aduce mai multe recompense decât încăpățânarea ta de a atenua adversitatea, în timp ce îți asumi partea ta de responsabilitate în conflictele care ți se opun! Munca este astăzi pe primul plan. Între tine şi reuşită mai este doar un obstacol, un prag de trecut. Concentrează-te!

CAPRICORN   

Urăști lucrurile rămase nespuse și insinuările. De aceea preferi să faci față, fără motive ascunse, complicațiilor care se anunță. Este o soluție bună, te vei simți mult mai relaxat. Odată plătite cheltuielile zilnice, dacă îți mai rămân bani, faci pe plac celor dragi, este un gest generos dar ai grijă să nu depășești un anumit buget. Ar trebui să limitezi cheltuielile și să economisești pentru viitor.

VĂRSĂTOR   

Un simț excepțional al observației te ajută să vezi oameni rău intenționați. Nu lași pe nimeni să se amestece în treburile tale, fie că sunt din familie, privat, sau profesionale. Partenerul tău te susține, nu ești singur, știi asta! O neînțelegere te cufundă în îndoială. Micile tulburări sunt legate, pierzi răbdarea, devii nervos și iritabil. Nu durează, cineva apropiat reușește să te facă să zâmbești, reușești în sfârșit să te relaxezi.

PEŞTI  

Mersul lucrurilor de astăzi îți poate oferi mari satisfacții, acestea vor fi culmea acțiunilor tale, îndrăznește cu curaj și poți fi uimit de rezultate. Afirmația ta este extrem de eficientă într-o zi atât de pozitivă. Astăzi, te poți baza pe ideile tale bune și pe sociabilitatea ta pentru a deveni centrul atenției și a ieși în evidență. Într-adevăr, ai multe atuuri pentru a nu trece neobservat și a câștiga puncte. E randul tău !