Horoscop saptamanal 24-30 iulie 2023

VA Press

Berbec (21 martie – 19 aprilie) Săptămâna aceasta, vei avea ocazia să te afirmi în mediul profesional. Încearcă să nu te grăbești și să iei decizii în mod deliberat. În viața personală, este posibil să simți o creștere a pasiunii și a intimității.

Taur (20 aprilie – 20 mai) Aceasta este o săptămână de reflecție și liniște interioară pentru tine. Este un moment bun pentru a reconsidera planurile financiare și pentru a investi în bunăstare. În relațiile de dragoste, caută echilibrul și înțelegerea.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) Ai o săptămână plină de idei și de inspirație. Este posibil să faci progrese semnificative într-un proiect personal sau de muncă. Relațiile cu prietenii pot fi deosebit de satisfăcătoare.

Rac (21 iunie – 22 iulie) Săptămâna aceasta, te vei concentra pe viața de familie și pe mediul tău de casă. Poate fi un moment propice pentru a face modificări sau îmbunătățiri la domiciliu. În viața de cuplu, promovează comunicarea sinceră.

Leu (23 iulie – 22 august) Aceasta este o săptămână de creștere personală și profesională. Ești plin de energie și dornic să faci noi cuceriri. În viața personală, caută să-ți exprimi sentimentele într-un mod deschis și onest.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Vei avea o săptămână concentrată pe detalii și pe muncă. S-ar putea să îți dorești să te ocupi de sănătatea ta și să îți îmbunătățești stilul de viață. În dragoste, caută să îți exprimi grijile și nevoile cu claritate.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) Aceasta este o săptămână excelentă pentru a te socializa și a împărtăși timpul cu ceilalți. Ar putea fi un moment bun pentru a face planuri de călătorie sau de divertisment. În relații, caută armonia și cooperarea.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Ai o săptămână plină de introspecție și de autocunoaștere. Poate fi un moment propice pentru a rezolva problemele nerezolvate și a face schimbări pozitive în viața ta. În dragoste, arată-ți latura pasională și autentică.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) Aceasta este o săptămână de aventură și explorare pentru tine. Vei dori să înveți lucruri noi și să îți extinzi orizonturile. În viața de cuplu, promovează deschiderea și onestitatea.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) Vei avea o săptămână concentrată pe carieră și obiective pe termen lung. Este un moment bun pentru a face planuri și a lua decizii importante. În dragoste, caută stabilitate și încredere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Aceasta este o săptămână de creativitate și inovație pentru tine. Vei dori să îți pui ideile în aplicare și să faci schimbări semnificative în viața ta. În relații, promovează comunicarea și libertatea de exprimare.

Pești (19 februarie – 20 martie) Ai o săptămână plină de emoții și de introspecție. Este un moment propice pentru a te ocupa de sănătatea ta emoțională și de a-ți îmbunătăți starea de bine. În dragoste, caută conexiunea profundă și înțelegerea.