• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special cu Neti Sandu. Fericire maxima pentru trei zodii. Nativii care lasa trecutul in urma si isi schimba destinul inainte de Anul Nou

Horoscop special cu Neti Sandu. Fericire maxima pentru trei zodii. Nativii care lasa trecutul in urma si isi schimba destinul inainte de Anul Nou

neti sandu horoscop zodii 60305700

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC
Se intampla ceva care sa va puna in valoare si sa va aduca o recompensa financiara, poate si un titlu – vi s-or fi facut niste promisiuni de catre sefi.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR
Poate-o sa aveti de ales intre a fi gazde si a fi musafiri, ca niste rude, prieteni care se invita la voi, dar sunt si altii care zic sa treceti pe la ei – vedeti cum va impartiti.

Horoscop special cu Neti Sandu- GEMENI
O sa puteti repara o relatie care nu mai mergea si s-o reactivati, ca o sa va puteti incarca frumos, sufleteste, sa va ajute sa traiti in armonie.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC
Conteaza pentru voi sa fie familia in jurul vostru si fericita si atunci o sa faceti tot ce va sta in putinta sa le pregatiti tot felul de surprize care sa aduca bucurie in camin.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU
Vi se confirma o rezervare si ca o sa luati o ultima transa de bani si o sa stiti ca aveti cu ce sa plecati in vacanta si sa petreceti Anul Nou acolo unde va doriti.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA
Se poate sa va apucati de reamenajarea interiorului, curatenie si alte treburi casnice, sa va pregatiti de Revelion, asta daca nu plecati in concediu. Sau sunteti deja.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA
E un grup care vrea sa va ia cu el prin tari indepartate si daca aveti resurse financiare si zile libere poate va incumetati! C-o sa va placa.

Horoscop special cu Neti Sandu – SCORPION
Se observa cheltuieli, dar si bani care o sa intre ca ati fi intervenit sa-i recuperati de pe unde au fost rataciti, mai mult sau mai putin intentionat.

Horoscop special cu Neti Sandu – SAGETATOR
Poate vă faceți cadou de Anul Nou o excursie în țară, în afară, asta în funcție de posibilități și o să vă distrați de minune, că asta e reteta fericirii voastre.

Horoscop special cu Neti Sandu – CAPRICORN
Apar noutăți care vă dau alte idei de plimbări, petreceri și de revăzut niște oameni care v-au fost aproape cândva, dar dispăruseră. Acum o să-i reactivați.

Horoscop special cu Neti Sandu – VĂRSĂTOR
O să vă caute prietenii cu care ieșiți, de obicei pe la petreceri, că ați rămas datori cu o plecare în vacanță și e momentul ideal să vă duceți cu ei la distracție.

Horoscop special cu Neti Sandu – PEȘTI
O reușită în planul comunicării și o să vă puteți înțelege cu cineva care e tot timpul în contradicție cu voi și o să ajungeți la un consens referitor la petrecerea de revelion.