• Home
 • Horoscop
 • Horoscop Urania: Influentele Astrale din 8 – 14 iunie 2024. Marte Intră în Taur

Horoscop Urania: Influentele Astrale din 8 – 14 iunie 2024. Marte Intră în Taur

horoscop-urania:-influentele-astrale-din-8-–-14-iunie-2024.-marte-intra-in-taur

Descoperă ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 8-14 iunie 2024, pentru fiecare semn zodiacal:

 1. Berbec – Sănătatea Berbecilor va fi influențată de mici disfuncții digestive sau hepatice. Este recomandat un repaus culinar.
 2. Taur – Marte intră în Taur, oferind un sprijin astral semnificativ, afectând pozitiv diferite aspecte ale personalității.
 3. Gemeni – Influente puternice din partea celor patru planete care tranzitează Gemenii, conferind vigoare mentală și inspirație.
 4. Rac – Autocontrolul devine crucial pentru Raci, iar experiența de viață joacă un rol important în gestionarea acestuia.
 5. Leu – Leii vor simți nevoia de intimitate și de repaus, fie acesta culinar sau chiar medicamentos, pentru a se regenera.
 6. Fecioară – Săptămâna aduce momente de duioșie și solidaritate cu cei în suferință, Fecioarele având ocazia să ajute și să protejeze.
 7. Balanță – Balanțele vor practica prudență și diplomație, protejându-și imaginea publică și statutul profesional.
 8. Scorpion – Interes crescut pentru cultura și artele umaniste, Scorpionii își vor dedica timpul evoluției spirituale și personale.
 9. Săgetător – Unii Săgetători vor avea parte de o recuperare lentă dar sigură, în special dacă au trecut recent prin probleme de sănătate.

 » Horoscopul zilei
Citește continuarea👆