• Home
  • Horoscop
  • Horoscop zilnic 5 ianuarie 2024. Balanțele găsesc un tratament la o problemă de sănătate, ce se întâmplă cu Fecioarele

Horoscop zilnic 5 ianuarie 2024. Balanțele găsesc un tratament la o problemă de sănătate, ce se întâmplă cu Fecioarele

Horoscop dragoste

Berbec

În prima parte a zilei ajuți pe cineva din grupul tău de prieteni sau din familie cu o sumă de bani. La serviciu, găsești soluții pentru unele chestiuni încurcate. În partea a doua a zilei, intri într-o stare de izolare, nu vrei să fii deranjată din gândurile tale, ești mai tăcută și încerci să procesezi niște informații care-ți parvin.

Taur

Ești foarte activă în planul social, în grupurile de prieteni. Programezi o întâlnire de afaceri sau de agrement și pui la cale un proiect nou pe termen lung. Găsești și finanțare și totul merge ca pe roate, pentru că faci eforturi să demarezi o acțiune pe care ai tot amînat-o.

Gemeni

S-ar putea, astăzi, să ai o dificultate în a face planuri în sfera profesională, pentru că simți o confuzie. Nu ai toate datele, informațiile, pentru a face o strategie pe termen lung. Recomandarea astrelor este să amâni deciziile, pentru că este posibil să faci planuri pe o fundație care nu este stabilă.

Rac

Astăzi, te preocupă o situație la locul de muncă, care ține de principii și convingeri, de faptul că nu ești de acord cu o decizie a șefilor. Sesizezi și ai curajul să-ți spui opinia și atragi atenția asupra faptului că s-ar putea să fie greșită direcția, însă totul rămâne în aer. Totuși, argumentele tale s-ar putea să încetinească acțiunea și astfel ai timp să-i convingi pe cei cu putere de decizie să-și schimbe viziunea.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, privind bani pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, însă este recomandat să eviți artificii financiare, credite sau să achiziționezi un bun de valoare mai mare în rate, pentru că există riscul să te păcălești.

Fecioară

Se anunță o zi cu multă confuzie și cu decizii relaționale care ar putea să nu ducă într-o direcție bună. Ocupă-te de casă mai bine, de chestiunile gospodărești, evită conflicte cu partenerul de cuplu sau decizii pe termen lung, pe care ai putea să le regreți. În partea a doua a zilei, s-ar putea să te lași influențată de partener într-o chestiune, care vă privește pe amândoi.

Balanță

Astăzi, ar trebui să ai mai multă grijă față de sănătate. Dacă primești niște rezultate la investigații sau consultații medicale, ar trebui să mai ceri o părere sau să te asiguri ca au fost bine interpretate, pentru că există riscul să se facă greșeli. Totodată, poți găsi un tratament care să-ți rezolve o problemă mai veche.

Scorpion

Evenimentele zilei de astăzi vin cu bună dispoziție, cu optimism și dorință de a începe un capitol nou în viața ta sentimentală. Și vei reuși, pentru că marele benefic, Jupiter, veghează anul acesta să-ți fie bine în dragoste, să te simți iubită și apreciată, să uiți momentele de suferință pe care le-ai traversat în relația trecută.

Săgetător

Ești interesată, astăzi, să recuperezi din treburile gospodărești restante, așa că vei fi foarte activă acasă sau la serviciu. Vrei să faci ordine, să fie un start acum la început de an, dar nu se poate decât dacă arunci ce nu mai folosești, să faci loc. În partea a doua a zilei, faci niște schimbări și-n spațiul de locuit.

Capricorn

Sectorul gândirii și comunicării este activat astăzi și ar fi recomandat să te concentrezi pe acțiunile din prezent, să faci planuri pe termen scurt. Chiar dacă în partea a doua a zilei vei avea senzația că nu e nimic cert și clar, că nu reușești să-ți organizezi planul de bătaie, programul, nu te poți concentra, ia lucrurile mai ușor, pentru că ceața se va risipi și-ți vei da seama până la urmă ce trebuie să faci.

Vărsător

Astăzi este o zi în care faci calcule financiare, plăți și socoteli pentru a știi dacă-ți permiți luna aceasta o ieșire de câteva zile în afara orașului cu prietenii sau cu membrii familiei. Dacă reușești să nu mai cheltui pe lucruri care nu sunt neapărat urgente, s-ar putea să te încadrezi într-un buget și să-ți satisfaci dorința de a pleca.

Pești

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți imprimă optimism, pentru că face conjuncție cu Jupiter, guvernatorul tău. Chiar dacă nu dai semne că ești într-o pasă bună, în sufletul tău ești liniștită că ai reușit să rezolvi niște situații limită, să dai o mână de ajutor unui coleg/prieten sau apropiat. La serviciu, s-ar putea să aibă loc o reorganizare a sarcinilor, programului de lucru și poate chiar a condițiilor de muncă.