• Home
  • Horoscop
  • Horoscop zilnic vineri, 20 ianuarie 2024. Zodia care se îndrăgosteşte nebuneşte

Horoscop zilnic vineri, 20 ianuarie 2024. Zodia care se îndrăgosteşte nebuneşte

Horoscop bani

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele în Vărsător îți va activa sectorul prietenilor și al vieții sociale și vei avea ocazia de a socializa mai mult, de a cunoaște noi persoane și de a lega noi relații care să te ajute inclusiv în realizarea planurilor tale. Poți să demarezi noi proiecte personale sau de grup.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Soarele va lumina sectorul carierei și dincolo de provocările profesionale pe care ți le va aduce, va veni la pachet și cu șanse de afirmare și idei, soluții inedite pentru a-ți atinge obiectivele. Profită și ieși în față, fă-te remarcat.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Începe o perioadă în care situații și evenimente apărute în calea ta vor contribui la schimbarea unor percepții despre viață, despre lume, la schimbarea unor mentalități și filozofii de viață. Soarele în Vărsător te va stimula să înveți lucruri noi, îți va trezi curiozitățile și dorința de a cunoaște și explora noi domenii. Pentru unii nativi poate începe o perioadă de dezvoltare personală și profesională.

Zodia care se va îndrăgosti nebuneşte
Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Vin provocări financiare, dar și soluții ingenioase devredresare. Vei da dovadă de energie, motivare în rezolvarea unor situații ce vizează bunurile materiale, creditele, litigiile, partajele și tot ce ține de acte cu valoare financiară.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Guvernatorul tău, Soarele, se mută în sectorul relațiilor și acest tranzit poate aduce cu sine schimbări (neașteptate) în relația cu partenerul de viață sau în relațiile profesionale. Poate lumina viața de cuplu sau poate aduce noi contracte, însă grijă la conflicte cu cei cu care intri în contact direct.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele în Vărsător îți va lumina sectorul muncii și al sănătății. Profesional poate veni cu provocări și schimbări de program, de atribuții, unele benefice, altele stresante. Din punct de vedere al sănătății, mai multă grijă trebuie să o aibe nativii care se știu cu probleme cardiovasculare sau venoase.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Soarele în Vărsător îți va tranzita sectorul sentimental. Dacă ești singur vei avea ocazia să flirtezi mai mult, să te îndrăgostești și să dai curs unei noi povești de dragoste. Simți nevoia de distracție, de aventură, de detașare emoțională în cuplurile unde lucrurile nu funcționează cum ți-ai dori. Este o perioadă foarte bună pentru creativitate.

Nativii care vor câștiga mai mulți bani
Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Soarele-n tranzit prin sectorul familiei și al locuinței s-ar putea să-ți dorești să schimbi foaia, să aduci ceva nou în cămin sau să pui picioarul în prag în relația cu părinții. Totodată te poate stimula să-ți schimbi foarte mult viziunea pe care o ai asupra familiei și a ideii de cămin.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te poți aștepta ca în perioada următoare să ai parte de o serie de discuții ciudate, să primești informații și mesaje surprinzătoare, nu neapărat negative. Sunt favorizate ședințele, negocierile și interviurile. Poți lua decizii în urma unor analize clare și poți susține cu încredere examene.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Soarele în Vărsător îți va tranzita sectorul financiar și poate urma o perioadă în care îți vei canaliza energia pentru a face bani și pentru a-ți crește veniturile. Ține cont că pot apărea cheltuieli neprevăzute sau schimbări în modul de plată/câștig. Îți poți monetiza talentele, resursele personale și abilitățile.

Răsare soarele pe strada acestei zodii
Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Soarele îți va activa zodia și timp de o lună te vei bucura de energie, vitalitate, putere de muncă și forță psihică. Vine la pachet cu schimbări și poți avea idei ingenioase, poți găsi soluții inedite care să te conducă pe un drum al progresului.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele în Vărsător va tranzita casa sănătății și îți poate pune în evidență o serie de afacțiuni mai vechi care necesită mai multă atenție. Chestiuni din trecut, frământări și regrete se pot lumina acum, însă cu scopul de a le da o altă interpretare și astfel de a le depăși.