• Home
  • Horoscop
  • Horoscopul runelor pentru marți, 2 iulie 2024: BERBEC beneficiază de protecție prin EIWAZ, iar GEMENI experimentează schimbări prin HAGALAZ

Horoscopul runelor pentru marți, 2 iulie 2024: BERBEC beneficiază de protecție prin EIWAZ, iar GEMENI experimentează schimbări prin HAGALAZ

horoscop rune.webp

În mitologia nordică, Odin, zeul suprem, a pierdut inima, descoperind tainele vechilor rune, străpungându-și inima cu lancea sa și petrecând nouă zile suspendat de ramurile sacre ale arborelui vieții, Yggdrasil. Odin a făcut acest sacrificiu extraordinar învățând muritorii despre capacitățile runelor de a conecta lumea fizică cu cea spirituală, folosindu-le pentru ghidare și protecție.

Încă din vechime, triburile germanice foloseau simbolurile runice nu numai pentru a scrie, dar și pentru a se conecta cu elemente metafizice și magice, oferind insight-uri și soluții la diverse probleme sau situații de viață.

BERBEC: Runa Eihwaz apare în viața ta ca simbol al apărării și a puterii universale. Ea sugerează prezenta unor dificultăți inițiale într-o nouă etapă a vieții tale, designându-se drept protector și benefic. Aceste obstacole sunt, de fapt, o reordonare naturală menită să aducă întârzieri necesare și benefice. Între timp, este important să îți organizezi mediul de viață.

TAUR: Prezența rune GEBO indică primirea unui cadou divin sau realizarea unui echilibru esențial în viață. Indiferent de circumstanțe, este critic să menții echilibrul în toate aspectele vieții, inclusiv când oferi cadouri, asigurându-te că acestea nu destabilizează armonia existentă.

GEMENI: HAGALAZ, runa furtunii, presemnează o schimbare iminentă și necesară. Nu mai poți continua pe aceeași cale. Este timpul pentru a renunța la comportamentele autodistructive și a începe un proces de autoapreciere și îngrijire.

RAC: INGUZ te îndeamnă să te concentrezi pe finalizarea sarcinilor actuale și pe încheierea lucrurilor neterminate. Dacă te simți blocat, este momentul să ieși din impas și să faci loc pentru nou.

LEU: Cu runa LAGUZ orientată invers, este indicat că s-ar putea să te zbați prea mult, încercând să atingi un obiectiv imposibil. Această obsesie pentru un anumit rezultat, bazată pe forță și control, poate duce la un colaps, fie el intern sau extern. Trebuie să îți amintești că resursele tale sunt limitate și că nimeni nu poate depăși aceste limite fără consecințe.