Horoscopul zilei de 11 iulie 2023. Leii întâmpină schimbări pe plan profesional și sentimental. Află ce se întâmplă cu zodia ta

VA Press

horoscop

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Încearcă să nu-ți blochezi singură calea, din dorința de a găsi idei logice pentru a-ți împlini visurile. Te vei concentra pe calea ta spre succes și vei privi spre viitor, chiar dacă deocamdată nu intuiești cum va arăta acesta. Se creează un sens al armoniei între conștiință și lumea materială. Semnele se pot manifesta în locuri neobișnuite, așa că asigură-te că te conectezi cu împrejurimile tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 11 iulie 2023 te sfătuiește să-ți aperi opiniile, fără a porni conflicte. Aceste vibrații vor fi temperamentale, deși vei găsi puterea de a impune limite și de a îndepărta compromisurile incomode. După-amiază te vei simți inspirată, în vreme ce astrele îți vor intensifica intuiția. Este un moment prielnic pentru a colabora cu Universul și de a te concentra pe dorințele tale, în timp ce rămâi deschisă semnelor și îndrumării divine. În sfera ta socială va exista entuziasm și popularitatea ta va crește, potrivit Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

În această dimineață, personalitățile puternice se vor ciocni, în special în cazul diferențelor de orientare politică și al problemelor sentimentale. Concentrează-te pe propriile nevoi și amintește-ți să nu-i respingi pe cei dragi. Din fericire, o energie purificatoare îți va oferi oportunitatea de a îngriji cele mai importante conexiuni emoționale. Vei primi o nouă perspectivă asupra obiectivelor profesionale pentru a marca începutul unui nou plan al carierei.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 11 iulie 2023 spune că se poate să te trezești copleșită și iritabilă. Este normal să simți nevoia de a te odihni. O analiză mult prea atentă a listei de îndatoriri doar îți va aduce mai multă anxietate. Din fericire, o energie armonioasă va pluti în această după-amiază. Acest climat cosmic îți va intensifica intuiția, așa că pregătește-te să primești mesaje din Univers. S-ar putea să întâlnești un suflet înrudit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Redu timpul petrecut în fața ecranului pentru a menține legătura cu tine însăți. Va fi ușor să-ți redobândești concentrarea, simțul organizării și conexiunea cu lumea materială. Acest climat cosmic îți permite să progresezi la serviciu, în special când începi să cauți modalități pentru a-ți întări alianțele profesionale. Poți primi noi oferte și poți forma noi parteneriate când îți urmărești ambițiile și visurile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei primi o energie emoțională și curajoasă. Horoscopul zilei de 11 iulie 2023 spune că poți simți că tensiunile ies la suprafață și se poate ca unele limite să fie încălcate. Această vibrație se va lumina chiar înainte de amiază și îți va eleva carisma, creativitatea și încrederea. Îți poți exterioriza un comportament jucăuș față de cei apropiați, în special când conflictele trebuie să se sfârșească. Intuiția ta se va intensifica în cazul problemelor sentimentale și al echilibrului personal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Intuiția ta va fi puternică, chiar dacă s-ar putea să-ți dorești să te retragi înainte de a-ți urma instinctul. Visurile și logica nu se aliniază mereu. Acest blocaj te poate face să te deconectezi de pașii necesari pentru a atinge anumite scopuri. Astrele îți vor activa empatia. Îți va fi mai ușor să te conectezi cu cei din jur. Totuși, prea multă interacțiune te poate epuiza. Îmbrățișează obiceiurile sănătoase și bunăstarea. Ești printre cele 3 zodii pentru care curajul este punctul forte. Întotdeauna te lupți pentru visele tale, fiind o fire inteligentă și dinamică.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 11 iulie 2023 te avertizează că natura ta încăpățânată poate ieși la suprafață. Vei vedea că este mai ușor să negociezi cu cei din jur deoarece acest lucru poate aduce o energie senină și profundă. Ideile creative te pot ghida către viitor, așa că nu te teme să încerci lucruri noi. Vei simți o atmosferă jucăușă ce poate fi ideală pentru preocupările tale artistice sau pentru o întâlnire nocturnă neașteptată.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Fii atentă la comportamentele pasiv-agresive prezente la tine și la cei din jur. Ai grijă să abordezi situațiile cu diplomație și grație. O energie a lumii materiale va apărea înaintea amiezii și te va îndepărta de atenția societății. Astfel că, te vei putea conecta cu împrejurimile tale. Poate fi un moment bun pentru a investi în viața ta de acasă și la modalități în care o poți îmbunătăți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Te poți simți agitată în această perioadă, de aceea astrele te sfătuiesc să te retragi și să ai grijă de tine. Din fericire, în a doua parte a zilei, vei fi mai echilibrată, mai plină de energie și mai carismatică. Treci printr-o perioadă inventivă și energică. Bazează-te pe aceste vibrații și oferă-ți libertarea de a-ți exprima latura artistică. Doar amintește-ți să te reconectezi la latura ta pragmatică în această seară.