• Home
  • Horoscop
  • Horoscopul zilei de 17 iulie 2023. Gemenii trebuie să înțeleagă că sacrificiile nu sunt ușoare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 iulie 2023. Gemenii trebuie să înțeleagă că sacrificiile nu sunt ușoare. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 iulie 2023 - Gemenii trebuie să înțeleagă că sacrificiile nu sunt ușoare

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Un alt aspect important pentru tine este onestitatea. În momentul în care descoperi că cineva a fost necinstit cu tine, steaguri roșii flutură sus. Astăzi, pe măsură ce te adâncești în profunzimea unei relații, îți poți da seama că o sămânță de neîncredere a prins rădăcini în inima ta. Deși este posibil să nu vrei să descoperi cauza exactă a acestor emoții, știi că există un motiv pentru retragerea ta recentă. Astăzi, s-ar putea să decizi să nu rezolvi o problemă în care ești responsabilă, ci în schimb să începi să plănuiești să construiești noi relații și să te eliberezi complet de dependența de această conexiune.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este timpul să discuți despre viitor, potrivit Astrology.com. Există lucruri în casa ta pe care le-ai neglijat, iar acum este esențial să le acorzi atenția pe care o merită. Poate că există reparații care au nevoie urgent de concentrarea ta și este posibil să fii fost prea ocupată pentru a le aborda. Alternativ, s-ar putea să te gândești să vinzi casa.

Indiferent de ce alegere faci, astăzi se va învârti în jurul unei contemplații profunde cu privire la casa și viața ta de familie. Când gândurile tale se îndreaptă către conceptul de casă și familie, ele tind să-ți consume energia mentală. Asigură-te că aloci ceva timp pentru relaxare la sfârșitul zilei pentru a preveni epuizarea din timpul săptămânii.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Compromisurile nu sunt întotdeauna ușoare, dar atunci când îți pasă cu adevărat de cineva, ești dispusă să faci eforturi suplimentare pentru acea persoană. Desigur, speri la reciprocitate, ca ei să arate aceeași disponibilitate față de tine. Cu toate acestea, recent, se pare că relația a devenit dezechilibrată. Este timpul ca tu să te afirmi. Deși poate fi dificil să te confrunți cu o persoană dificilă, s-ar putea să vrei totuși să testezi apele și să observi cum se desfășoară lucrurile. Desigur, există riscul ca decizia ta să aibă consecințe nefavorabile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Banii sunt un subiect provocator pentru toată lumea și, desigur, îți dorești controlul asupra finanțelor tale. Nu-ți place ca ceilalți să dicteze ce ar trebui să faci și preferi să nu le dictezi nici tu altora. Cu toate acestea, astăzi ai luat decizia de a exercita un control mai mare asupra cheltuielilor tale. Deși poate fi dificil să reziști la cumpărarea de lucruri din impuls, este benefic să stabilești un buget. Nu numai că vei dobândi un sentiment de satisfacție văzând că situația ta financiară generală se îmbunătățește și achitând treptat datorii, dar vei cultiva și un sentiment mai mare de încredere în viitor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Stima de sine este de mare importanță. Este timpul să te gândești la viitor și să determini ce îți dorești cu adevărat în viață. Le-ai permis altora să îți dicteze deciziile și, într-un fel, seamănă cu o formă de control al minții. Cu toate acestea, singura persoană pe care o poți considera responsabilă pentru că ai lăsat pe cineva să te influențeze în acest mod ești tu. Este o pastilă amară de înghițit, dar ai capacitatea de a o face. Odată ce identifici rădăcina problemei, recunoaști că ai puterea de a lua măsuri și de a remedia problema.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu are prea mult sens să te gândești la trecut. Uneori, oamenii devin fixați pe ideea că trecutul a fost superior prezentului și le consumă gândurile și conversațiile. Deși este minunat să prețuiești momentele de glorie din istoria ta, nu ți-ai dori, de asemenea, ceva pozitiv de anticipat în viitor? Astăzi, este esențial pentru tine să te angajezi în reflecție, dar să nu rămâi prinsă într-o privire prelungită la ceea ce a fost cândva. De fapt, fixarea asupra trecutului poate fi dăunătoare și îți poate face rău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Iei decizii cu așteptarea de a obține un rezultat dorit de la o anumită persoană. Deși s-ar putea să nu percepi acest lucru ca un comportament manipulator, el provine dintr-un loc care nu este autentic pentru adevăratul tău sine. În schimb, te trezești căutând reacții sau răspunsuri de la alții pe baza a ceea ce spui și faci. Pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat, este important să fii sinceră și deschisă, exprimându-ți intențiile în mod clar. Nu îți face griji pentru opiniile altora sau posibilitatea de respingere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te simți mulțumită de modul în care au evoluat lucrurile recent. Planurile tale sunt la locul lor și îți urmezi cu sârguință calea propusă pas cu pas. Cu toate acestea, în adâncul inimii tale, există un sentiment de gol care persistă. Poate că nu ai petrecut suficient timp cu prietenii sau dedici o energie excesivă muncii tale. Adevăratul succes vine din acumularea de mici realizări. Poate părea că trebuie să ajungi la o anumită destinație pentru a-ți găsi împlinirea, dar grăbirea îți poate împiedica creșterea.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Încrederea este într-adevăr neprețuită. Este un sentiment minunat când cineva are cu adevărat încredere în tine. Oamenii se deschid treptat față de tine, permițându-ți să stabilești relații de durată. Astăzi, s-ar putea să cauți sprijin de la prietenele tale pentru a trece peste o situație dificilă și a găsi pozitivitate în mijlocul adversității. Fie că este vorba despre un divorț, o relocare, o schimbare a locului de muncă sau orice circumstanță dificilă, este liniștitor să ai prieteni sau familie care să-ți fie alături în aceste momente esențiale din viața ta.

Citeste continuarea pe catine.ro