• Home
  • Sănătate
  • i-Port, dispozitivul care sporeşte confortul în timpul administrării de insulină

i-Port, dispozitivul care sporeşte confortul în timpul administrării de insulină

205667955 187405280057195 1177094005660341221 n wp

Diabetul este afecţiunea care se instalează atunci când pancreasul nu secretă suficientă insulină, nivelul de glucoză din sânge suferind dezechilibre majore. Există două tipuri de diabet, fiecare dintre acestea impunând o anumită abordare medicală, dar şi modificarea stilului de viaţă. Alimentaţia controlată, mişcarea, odihna şi evitarea factorilor stresori, se constituie în cea mai bună modalitate prin care se pot atenua efectele acestei afecţiuni.

Diabetul zaharat de tip 1 şi administrarea insulinei

Funcţionarea deficitară a pancreasului conduce la o insuficienţă de insulină, astfel că folosind un dispozitiv de tip i-Port fiecare pacient îşi poate administra într-un mod comod şi sigur cantitatea de insulină necesară păstrării echilibrului în organism. Este foarte simplu de folosit, confortul şi sănătatea pacientului fiind scopul principal al acestui tip de dispozitiv.

Cui este destinat dispozitivul i-Port Advance

Folosirea dispozitivului i-Port insulina este destinată celor care se confruntă cu diabetul zaharat de tip 1. Caracteristicile acestuia îl recomandă tuturor celor care manifestă teamă faţă de înţepăturile de ac specifice injecţiilor clasice, sporindu-le astfel confortul fizic şi psihic. De asemenea, este recomandat copiilor, acest tip de dispozitiv asigurându-le independenţa atunci când îşi administrează insulina. Pentru cei aflaţi la debutul bolii, i-Port insulină poate ajuta la familiarizarea rapidă cu procedura medicală, precum şi în acceptarea cu mai multă uşurinţă a contextului medical.

Diabetul şi stilul de viaţă

Odată depistată această afecţiune, orice pacient trebuie să fie preocupat de stabilirea unui stil de viaţă echilibrat şi benefic, absolut necesar în păstrarea unui confort fizic şi psihic. Alimentaţia controlată, hidratarea optimă, mişcarea în aer liber, odihna şi urmarea tuturor recomandărilor medicale sunt esenţiale pentru sănătatea şi siguranţa unui pacient. Pe lângă acestea, este recomandată folosirea dispozitivelor care au rolul de a simplifica proceduri şi de a spori confortul psihic. Astfel, i-Port Advance devine unul dintre cele mai apreciate dispozitive de administrare a insulinei, în cazul unui pacient care este diagnosticat cu diabet zaharat de tip 1. Uşor de administrat, fără niciun fel de disconfort fizic, dispozitivul va asigura echilibrul glicemic şi va spori starea de confort psihic a pacientului.