• Home
  • Monden
  • Ianis Hagi, fiul legendarului fotbalist Gică Hagi, s-a căsătorit în ziua de crăciun

Ianis Hagi, fiul legendarului fotbalist Gică Hagi, s-a căsătorit în ziua de crăciun

Nuntă în familia lui Gică Hagi

Ianis Hagi, fiul cunoscutului fotbalist român Gică Hagi, a făcut un pas important în viața sa personală. Într-o zi cu o semnificație specială, ziua de Crăciun, Ianis și partenera sa, Elena Tănase, și-au unit destinele printr-o cununie civilă desfășurată la București. Legătura dintre cei doi a fost pecetluită într-un cadru romantic la Paris, cu emblematicul Turn Eiffel în fundal.

Ianis, împărtășind bucuria sa, a declarat: „Vă mulțumim că ați venit aici în ziua de Crăciun, înseamnă foarte mult pentru noi și pentru familii și vă mulțumim încă o dată că sunteți aici. Suntem fericiți, bucuroși că am ajuns în ziua de Crăciun să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii, le mulțumim și lor. Au fost aproape de noi și ne-au susținut necondiționat. Suntem fericiți și bucuroși.”

2023 a fost un an memorabil pentru Ianis, marcând revenirea sa în sport după o perioadă dificilă, precum și calificarea cu naționala. El și-a exprimat dorința de a avea copii sănătoși, un vis împărtășit de amândoi.

Elena Tănase, partenera sa, originară din Constanța, a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și provine dintr-o familie prosperă, cu afaceri în imobiliare și agricultură. Relația lor este consolidată de aprecierea reciprocă și respectul comun.

Familia Tănase și familia Hagi se înțeleg de minune, iar Ianis a fost până acum discret în ceea ce privește viața sa personală.