• Home
  • Parteneri
  • Iata de ce nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la depozitarea obiectelor personale intr-un vestiar metalic!

Iata de ce nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la depozitarea obiectelor personale intr-un vestiar metalic!

vestiar metalic 2 1

Un vestiar metalic este mult mai rezistent decat unul din plastic sau lemn. Din acelasi motiv, aceasta piesa de mobilier a devenit apreciata in multe industrii. Cu ajutorul unuia, fiecare angajat dispune de un spatiu de depozitare al obiectelor personale si le poate pastra in siguranta. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

vestiar metalic 2 1 1024x662 1
vestiar metalic

Cat de sigur este sistemul de securitate?

Vestiarele ce pot fi achizitionate online sunt disponibile intr-o gama variata, avand culori si marimi diferite. In general, cele pentru salile de sport sau alte afaceri similare dispun de un numar mare de compartimente si de un sistem de inchidere cu 2 chei. In unele situatii, poate exista inca un maner prevazut cu gaura pentru lacat. Aceasta este o modalitate prin care fiecare persoana are acces doar la bunurile care-i apartin, fiind evitate tentativele de furt.

Totusi, inchiderea usilor la fiecare compartiment dintr-un vestiar metalic ramane o raspundere personala. Riscurile mai pot fi diminuate prin implementarea unui sistem de monitorizare. Camerele video sunt ideale pentru a inregistra evenimentele neplacute si pentru a elimina gandurile persoanelor rau intentionate. Analizeaza mobilierul in mod constant si asigura-te ca repari defectiunile la timp. Procesul de asamblare trebuie realizat doar de catre personal avizat in domeniu, pentru a nu se produce accidente la sudare.

Cat de rezistenta este suprafata exterioara?

Orice vestiar metalic dispune de o structura exterioara realizata din tabla de otel sudata, de prima calitate. Pe langa asta, vopseaua este acrilica si poate avea aplicat tratamentul ignifug. Astfel, exista protectie impotriva bacteriilor si sunt oprite urmarile cauzate de contactul direct cu focul. Unele usi sunt dublu ranforsate si dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara. Acestea asigura o circulatie optima a aerului si un mediu de depozitare sigur.

Culoarea clasica a vestiarelor este gri, dar acestea pot fi disponibile si in nuante precum rosu sau albastru. Unele persoane aleg sa vopseasca produsul comandat integral, dar acest proces este optional.

Ce masuri de protectie suplimentare pot fi implementate?

Una dintre cele mai comune masuri de securitate suplimentare pe un vestiar metalic este manerul cu inchiderea din doua miscari. O alta alternativa este folosirea unei inchideri cu cifru, care poate fi realizata inclusiv in mod electronic. Acest sistem presupune setarea unei parole si utilizarea acesteia la fiecare deschidere. Daca-ti doresti mai mult de atat, ataseaza o inchidere cu moneda. In momentele dificile, cheia Master este necesara pentru a readuce accesul celor care l-au pierdut din cauza anumitor erori.

Vestiarele de inalta calitate dispun de certificari care atesta comportamentul in mediile dificile si protectia pentru utilizatori. Spre exemplu, certificarile UNI 12721:1999 si UNI 9429:1989 sunt ideale pentru cei care lucreaza in medii cu temperaturi ridicate. Produsele mai pot fi rezistente la lovire si la inchiderea usilor.

De unde poti achizitiona un vestiar metalic?

La un magazin online ca Office Class poti gasi numeroase vestiare metalice disponibile la oferta. Acestea sunt eficiente atat in mediul scolar, cat si in industria tehnica sau in cea sportiva. De asemenea, exista modele cu usi plexi, care sunt prevazute cu pana la 30 de compartimente. Acestea au pretul ridicat, insa sunt ideale pentru cei care detin un magazin fizic sau o alta afacere similara. Analizeaza gama de produse si alege ceea ce se potriveste mai bine nevoilor tale!

Articol realizat de www.iagency.ro