• Home
  • Monden
  • Ilinca Vandici dezvăluie cum dispariția tatălui ei și maternitatea i-au marcat viața: „A fost un prim prag al vieții de adult”

Ilinca Vandici dezvăluie cum dispariția tatălui ei și maternitatea i-au marcat viața: „A fost un prim prag al vieții de adult”

Ilinca Vandici dezvăluie cum dispariția tatălui ei și maternitatea i-au marcat viața

Cunoscuta prezentatoare TV, Ilinca Vandici, îndrăgită pentru zâmbetul său natural și personalitatea deschisă, dezvăluie într-un interviu recent despre evenimentele dureroase care au marcat-o profund la vârsta de 20 de ani și cum acestea i-au definit drumul spre maturitate.

În ciuda personalității ei pline de viață care i-a adus o popularitate uriașă, Ilinca Vandici a trăit o dramă cumplită la începutul vieții ei de adult. Tatăl ei, care se ocupa de contractele și obligațiile ei financiare, a murit brusc, lăsând-o să se confrunte cu lumea adultă într-un mod neașteptat.

„Adult m-am simțit în momentul în care mi-au venit niște citații de la ANAF, după ce a murit tata, despre care habar nu aveam. Nici nu știam că există ANAF, el se ocupa de toate contractele mele, de datele mele, de dările mele”, a povestit Vandici.

Vedeta de la Kanal D și-a deschis sufletul despre cum a fost să treacă printr-o asemenea perioadă dramatică. „Mi-am dat seama că sunt pe picioarele mele, că este viața pe care trebuie să o înțeleg. Să știu ce înseamnă toate aceste lucruri, să le descurc și să le duc la bun sfârșit.”

Pe lângă această experiență care i-a marcat tinerețea, Vandici a simțit un alt prag de maturizare când a devenit mamă. Nașterea fiului său, Zian, la vârsta de 31 de ani, a adus cu sine o altă schimbare profundă în viața ei.

Ilinca Vandici, cunoscută pentru emisiunea „Bravo, Ai Stil!”, continuă să fie o figură inspirațională în lumea televiziunii, demonstrând o forță remarcabilă în fața adversităților.