• Home
  • Actualitate
  • Incendiu EXPLOZIV la un pas de DEZASTRU! Fabrica în flăcări, la doar 150 de metri de depozitul de armament!

Incendiu EXPLOZIV la un pas de DEZASTRU! Fabrica în flăcări, la doar 150 de metri de depozitul de armament!

incendiu-fabrica-dragomiresti-langa-depozit-armament

Un incendiu de proporții a izbucnit în această seară la o fabrică de mase plastice din Dragomirești, situată la o distanță alarmantă de doar 150 de metri de un depozit de armament. Autoritățile au intervenit rapid, iar locuitorii din zonă au fost alertați imediat prin sistemul RO-Alert.

Detașamente de pompieri din Târgoviște, Voinești și Găești, echipate cu ASAS, au fost mobilizate la fața locului, alături de SAJ Dâmbovița, care a trimis un echipaj și un microbuz pentru a gestiona situația. Intervenția este una de mare risc, având în vedere proximitatea depozitului de armament, ceea ce face ca fiecare secundă să conteze.

Mesajul RO-Alert transmis locuitorilor sună astfel: „Incendiu major cu degajări de fum produs la hala de mase plastice din zona Dragomirești. Ocoliți zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități”.

Se recomandă tuturor să evite zona și să urmeze indicațiile autorităților pentru a asigura o intervenție rapidă și eficientă.