• Home
  • Actualitate
  • Incredibil! Furtuna ‘parchează’ un Matiz în mijlocul unui sens giratoriu în Sibiu

Incredibil! Furtuna ‘parchează’ un Matiz în mijlocul unui sens giratoriu în Sibiu

Matiz luat pe sus de furtuna in Sibiu

Sibiu a fost miercuri teatrul unei furtuni cu adevărat neobișnuite. Într-o scenă demnă de un film hollywoodian, o mașină a fost luată de vânt și plasată în mijlocul unui sens giratoriu intens circulat, conform rapoartelor Ora de Sibiu.

Această manevră de parcare neortodoxă a avut loc pe bulevardul Mihai Viteazu, unde șoferița, în toată graba ei, a uitat să tragă frâna de mână. Mașina, un modest Matiz, a fost luată „pe sus” de furtuna puternică, transformând-o într-o priveliște neașteptată pentru șoferii locali.

Din fericire, după ce furtuna a trecut, șoferița și-a recuperat mașina, parcând-o într-un loc mai potrivit și, probabil, mult mai sigur. Cu toate acestea, incidentul servește drept un memento al puterii naturii, chiar și în zonele urbane dense.

Pe fondul vijeliilor puternice, descărcărilor electrice și grindinei, mai multe localități din județul Sibiu au fost miercuri sub avertizarea Cod roșu. În ciuda evenimentelor tumultuoase, nu au fost raportate accidente grave, ci doar câteva povești fascinante de spus la o cafea, precum cea a Matizului plimbăreț.