• Home
  • Parteneri
  • La ce trebuie să fii atent atunci când contractezi un credit fulger aprobat online.

La ce trebuie să fii atent atunci când contractezi un credit fulger aprobat online.

credit fulger aprobat online creditdoctor ro

Fiecare din noi ne-am confruntat în viața noastră cu o situație în care am avut nevoie de bani pentru a putea duce la rezolvarea acesteia, iar noi nu am beneficiat pe loc de suma necesară. Pentru aceasta sunt pe internet instituții financiare nebancare ce vă pot acorda un credit fulger aprobat online cu banii în doar 24 de ore.

La ce trebuie să te uiți atunci când faci un credit fulger aprobat online

Dacă vă aflați într-un impas și aveți nevoie urgentă de bani, puteți împrumuta de pe internet de la entități financiare nebancare ce se ocupă cu credite pe termen scurt acordate populației din România. Aceste instituții financiare nebancare rulează ca și o bancă obișnuită, ocupându-se de servicii de creditare cu o dobândă aferentă. Partea buna la aceste tipuri de credite rapide o reprezintă faptul că ele pot fi contractate și de persoane ce sunt raportate în biroul de credit ori persoane cu istoric negativ de plată. Bineînțeles, această facilitate vine la pachet cu o dobândă consistentă pe care o vom explica în următoarele rânduri.

1. Atunci când doriți să contractați un credit urgent azi trebuie să vă uitați la suma maximă de care puteți dispune în cel mai scurt timp. În piața din România există 13 instituții financiare nebancare. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți în motorul de căutare Google fraza „credit aprobat online” și acestea vor apărea pe prima pagină a rezultatelor. Aceesați toate cele 13 site-uri, preferabil de pe o unitate desktop și efectuați următoarele comparații:

– suma maximă disponibilă pentru împrumut. Luați un împrumut care să vă satisfacă nevoia, chiar dacă unele agenții vă oferă o sumă mai mare, trebuie să vă gândiți că orice leu împrumutat este purtător de dobână și astfel că orice ban împrumutat în afara nevoii actuale va fi pasibil de dobândă creând un dezechilibru financiar;

– dobânda împrumutului. Unele entități financiare nebancare vă oferă o dobândă de 0% pentru primul credit contractat într-o perioadă de rambursare de 30 de zile. Suma maximă la un IFN ce poate fi împrumutată fără dobândă ajunge undeva la 2.000 lei. Pentru a beneficia de mai mulți bani împrumut fără dobândă puteți contracta mai multe credite noi cu suma maximă la diferite IFN-uri cu condiția ca acestea să fie returnate în perioada agreată.

– durata împrumutului. Recomandarea noastră este să contractați astfel de tipuri de credite doar pe perioade scurte de timp deoarece pe termen lung cu o dobândă de 1% pe zi, ar rezulta 30% pe lună ori 90% în 3 luni. Deci, practic în 3 luni de zile aveți de returnat suma dublă. 

– frecvența ratelor. În unele situații puteți plăti rata lunar, iar în altele se plătește bilunar ori săptămânal.

– actele necesare. În majoritatea cazurilor un venit minim garantate trebuie să fie susținut de o dovadă bancară, cum ar fi un extras de cont. Uneori ți se cere doar buletinul, alte ori și extrasul de cont pentru dovada venitului minim garantat. Adesea, această sumă trebuie să se încadreze într-un minim lunar de 300 lei.

– taxe și comisioane. Pentru că este un produs ca oricare altul, creditul este însoțit și el deseori de taxe suplimentare cum ar fi taxă analiză dosar ori comision per operațiune. De asemenea există dobânzi suplimentare în caz de întârzierea ratei lunare. Faceți un calcul matematic în care calculați dobânzile între ele adunate și cu taxele aferente. 

– posibilitățile de primire și plată a ratelor. Chestionați posibilitatea de intrare în posesia banilor. În unele cazuri aceștia sunt virați într-un cont bancar ori pe un card, iar în alte cazuri aceștia sunt livrați la domiciliul prin intermediul unui curier.

În încheiere vă sfătuim să luați un credit cu aprobare pe loc doar în cazul în care aveți disponibilitatea de rambursare a ratelor.