La doar 14 ani cucerea Romania cu piesa „Ochii tăi”. Cum arata acum Ana Maria Georgescu dupa ce a devenit si mama

VA Press

Ana Maria Georgescu 2

Cunoscuta cântăreață Ana Maria Georgescu, care a făcut furori cu hitul „Ochii tăi” la vârsta de doar 14 ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și a îmbrățișat o viață familială liniștită. Acum, după ce a cunoscut faima și notorietatea în muzică, s-a reorientat către teatru și a ajuns pe scena unuia dintre cele mai renumite spectacole, „My Fair Lady”.

În 2009, Georgescu a decis să se căsătorească cu Norbert Vig, un bărbat de afaceri pe care l-a întâlnit la Cluj. Cererea în căsătorie a venit într-o noapte magică la Paris, iar cununia s-a celebrat într-un castel medieval din Franța.

Acum, la un an și jumătate de la nașterea fiicei lor, Katja, Ana Maria își deschide inima și vorbește despre bucuriile și provocările ce vin cu maternitatea. Într-un mesaj emoționant adresat fiicei sale, artista își exprimă bucuria și mândria de a fi mamă, reușind să jongleze cu responsabilitățile cotidiene în ciuda dificultăților.

Deși a renunțat la muzică, Georgescu și-a păstrat farmecul și charisma care i-au adus faima. Însă în prezent, locul central din viața ei este ocupat de familia sa, împărtășind deseori momente fericite alături de fiica ei pe rețelele de social media.

Georgescu a avut parte și de momente dificile, în trecut fiind implicată într-un scandal cu fostul iubit, Florin Chilian, pe care l-a acuzat de violență. Însă a trecut peste acele momente cu demnitate și forță, și-a redeschis inima pentru iubire, iar acum, cu familia ei, se bucură de o viață plină de fericire și împlinire.