• Home
  • Timp liber
  • La limita incredibilului! Un bărbat care credea că i-au intrat hoții în casă și-a găsit soția cu amantul în pat

La limita incredibilului! Un bărbat care credea că i-au intrat hoții în casă și-a găsit soția cu amantul în pat

Un barbat care credea ca i au intrat hotii in casa si a gasit sotia cu amantul in pat

La limita incredibilului! Un bărbat din Italia a fost alertat de vecini că i-au intrat h0ţii în casă. Acesta a alergat spre casă, anunțând, în același timp, și p0liția.

Însă, atunci când a intrat în casă alături de carabinieri, a avut parte de șocul vieții lui: hoţii erau de fapt soţia bărbatului şi amantul, care se iubeau cu foc în dormitorul conjugal, scrie ciociariaoggi.it.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 23.30, în localitatea Ceccano. Prins în fapt şi speriat de o posibilă răzbunare din partea soţului, amantul a încercat să fugă doar în lenjerie intimă. A fost oprit de carabinieri.

Şocat încă de cele întrebate, soţul femeii nu a ştiut pe loc cum să reacţioneze.

CITESTE SI

Mesajul tranșant al unei tinere din Diaspora către pensionarii romani “Jos labele de pe viitorul nostru…”

Mesajul tranșant al unei tinere din Diaspora către pensionarii romani “Jos labele de pe viitorul nostru…”
“Fără jignire la adresa nimănui iar cei care vor sa intre in polemici ii rog sa se abtina si sa isi scrie ura pe pagina lor de socializare și nu pe a mea.

Voi cei iesiti in pensie va bucurati la un 5 lei la pensie mai mult? Va place cum a adus partidul vostru drag România?
Apar unii pensionari nebuni la tv si spun ca noi tineretul nu avem nimic de spus ei bine noi tineretul avem un mesaj pentru voi JOS LABELE DE PE VIITORUL NOSTRU! Voi v-ati trait traiul v-ati mancat malaiul!
Ati facut o revolutie si tot degeaba.

Va place sa traiti intr-o tara care a ajuns de rasul lumii. Unde se fura ca in codru. Nu ne spune-ti voi noua ce trebuie sa consideram noi ca este mai bine pentru viitorul nostru. Nu mai fiți penibili!
Stati la caldurica voastra acasa si bucurați-vă de cei 5 lei mai mult. Da puneți-vă si ochelarii cand incepeti sa platiti mai mult. Sunteti orbi??? Nu vedeti cum a ajuns România? Si nu incepeti ca Johannis. Ci Comunistii vostri ce au condus din umbra de atatia ani.

In loc sa ii intereseze de bani la stat pentru spitale unde sa va puteti voi pensionarii trata, de autostrazi sa putem noi
copii sa ajungem mai usor la voi sa va vedem, de școli, medicamente pe ei ii intereseaza sa poata fura. Sa va fie rusine ca ati ajuns la o varsta si aveti aceeasi mentalitate de pe vremea lu’ Nea’ Nicu!
Sa va fie rusine ca va ganditi doar la voi! Va doresc ca trandafirii psd-ului sa faca niste tepi mult mai mari ca acum. Ca sa ii simtiti mai bine.

Oameni batrani fara minte!
Se desparte Romania in doua??? DA!! Din cauza voastra ca nu ne permiteti sa alegem! Nu ne permiteti sa ne intoarcem acasa! Cred ca va place sa trăiți asa!
Iesi-ti in strada daca sunteți destepti! Ieșiți si tineti piept tinerilor care isi doresc un viitor in România! Care au vazut frumusetea de afara si vor sa schimbe mizeria din tara lor! Rusine sa va fie!”