Licitațiile – viciul iubitorilor de artă

case de licitatii din Bucuresti

Pasiunea pentru artă se transformă în dependență, un viciu de care, în mod paradoxal, ar fi păcat să te lepezi. Dorința de a cumpăra obiecte valoroase este una nobilă, care fructifică iubirea pentru artă, indiferent de forma sa.

Există multe case de licitații din București care oferă posibilitatea achiziționării anumitor piese de colecție, adevărate capodopere. Mai mult decât atât, poți să oferi obiecte valoroase pe care dorești să le vinzi din diferite motive. Indiferent de poziția în care te afli, cumpărător sau vânzător, licitația este un loc sigur în care te poți exprima și poți propune oferte.

case de licitatii din Bucuresti

În cadrul unui astfel de eveniment, poți opta pentru licitarea unor obiecte din diverse arii de interes. Pasiunea pentru artă te poate îndemna să dorești achiziționarea unei piese de bijuterii scumpe și unice. Tablourile și picturile sunt, și ele, la mare căutare pentru pasionații de artă clasică sau contemporană. Sticlele de vin reprezintă un punct important al licitațiilor, iar ceasurile reprezintă un subiect care stârnește dorința deja existentă de cumpărare.

Un avantaj al licitațiilor este, în prezent, posibilitatea participării la eveniment fără să fii nevoit să te deplasezi în cadrul locației. Mediul virtual a acaparat majoritatea domeniilor, iar licitația este un prilej important. Sigur și confortabil, mediul online îți aduce posibilitatea de a fi activ în timp real în cadrul licitației pentru obiectul pe care ți-l dorești. A10 by Artmark, cea mai mare casă de licitații din România, a dezvoltat metoda licitării online, care s-a bucurat de un succes neașteptat.

O altă abordare în vederea licitării de la distanță este metoda telefonică. Alături de operatori specializați, poți beneficia de un cadru plăcut, chiar dacă nu ești prezent în sala ce găzduiește licitația. Mai puțin cunoscută este metoda scrisă. Poți scrie casei de licitație care este suma maximă de care dispui pentru un obiect apreciat de tine. Succesul nu stă în metoda pe care o alegi, ci în tehnica sau strategia de care te folosești.

Licitațiile au loc periodic, iar scopul este satisfacerea pasionaților și colecționarilor. De asemenea, este un cadru potrivit și pentru a  face și o faptă bună. Dacă vrei să faci o achiziție importantă, poți verifica și scopul ei. Multe dintre licitații au un scop caritabil în spate. Nu numai că reușești să îți îndeplinești o dorință, dar poți îndeplini și visele altor oameni prin pasiunea ta pentru obiectele de valoare. Dacă prin câștigarea unui obiect de colecție sau a unei piese unicat, te simți fericit/ă, atunci alege să aduci și celor aflați la nevoie zâmbetul pe buze.

Valorifică, așadar arta și scopurile nobile pe care le aduce cu ea.