• Home
  • Sănătate
  • Lidia Fecioru, cum iti regenerezi intregul organism. Se face odata la sapte zile!

Lidia Fecioru, cum iti regenerezi intregul organism. Se face odata la sapte zile!

Amesteca aspirina cu tinctura de iod pentru a trata durerile articulare – Sfat foarte eficient de la Lidia Fecioru

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au incercat sa gaseasca care sunt cele mai bune metode pentru a regenera intregul organism si de a-i reda vitalitatea.

Iata o metoda incredibila de a reusi acest lucru. Este vorba de leacul celebrului bioenergoterapeut Lidia Fecioru.

Se face odata la sapte zile!

Pentru a face acest remediu, aveti nevoie de doar doua ingrediente, a caror eficienta s-a pierdut in negura timpurilor: ceapa si usturoi!

Tocati ceapa foarte marunt, apoi pisati cativa catei de usturoi. Amestecati cele doua ingrediente si le puneti intr-un vas cu apa fierbinte, unde le tineti cateva minute.

Scoateti apoi ceapa si usturoiul, le scurgeti bine si le puneti pe o bucatica de tifon. Acesta se aseaza pe mijlocul talpii si se fixeaza cu o pereche de sosete.

Se pastreaza pe tot parcursul noptii. Dimineata veti observa ca si-a schimbat culoarea in maroniu. Ce inseamna asta? Ca a avut loc o curatare foarte buna a organismului.

Tot pentru regenerarea organismului avem nevoie si de o alimentatie echilibrata. Se recomanda consumul de suc de morcovi, care stimuleaza functiile digestive si productia de energie dar si de pere, care favorizeaza circulatia apei in organism.

Uleiul de susan scade colesterolul si regenereaza organismul, stridiile sunt imunostimulanti, iar bananele sunt un excelent combustibil pentru organism.