• Home
  • Timp liber
  • Lidia Fecioru dezvăluie ce obiecte sunt interzise pentru că aduc ghinion și boală! Află ce să nu oferi niciodată cadou

Lidia Fecioru dezvăluie ce obiecte sunt interzise pentru că aduc ghinion și boală! Află ce să nu oferi niciodată cadou

Lidia Fecioru avertizeaza

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit lista obiectelor pe care nu ar trebui să le oferiți sau să le primiți niciodată, deoarece acestea pot aduce ghinion, boală și probleme în familie. Într-o apariție la Antena 3, Fecioru a explicat că anumite cadouri nu doar că nu aduc bucurie, ci și energii negative.

Cele 7 obiecte de evitat:

1. Ceasurile: „Oferirea unui ceas poate prevesti o despărțire. Este considerat un semn rău”, a explicat Fecioru.

2. Florile galbene: „Florile galbene, când sunt dăruite unei femei, simbolizează o separare timpurie și sunt un talisman al geloziei.”

3. Cuțitele: „Un cuțit primit cadou poate tăia soarta destinatarului. Pentru a evita acest lucru, trebuie să plătiți pentru cuțit cu o monedă.”

4. Oglinzile: „Oglinzile oferite cadou unei femei de către o altă femeie pot fura frumusețea, energia și strălucirea destinatarei.”

5. Vasele și farfuriile: „Aceste obiecte nu ar trebui să fie oferite prietenilor sau rudelor, deoarece pot aduce boli și probleme. Este necesar să plătiți pentru ele cu o monedă pentru a evita aceste efecte negative.”

6. Gentile și portofelele: „Acestea trebuie să conțină câțiva bani atunci când sunt oferite cadou. În caz contrar, fluxul de numerar al destinatarului poate fi afectat.”

7. Perlele: „Nu purtați o singură perlă. Dacă aveți un inel cu o perlă, trebuie să aveți și o altă bijuterie cu aceeași piatră.”

Alte articole recomandate