• Home
  • Sănătate
  • Lidia Fecioru ne învață trucul cu sfoara, vechi de sute de ani – Vei ține la distanță toate bolile

Lidia Fecioru ne învață trucul cu sfoara, vechi de sute de ani – Vei ține la distanță toate bolile

Lidia Fecioru ne invata trucul cu sfoara vechi de sute de ani – Vei tine la distanta toate bolile

Cunoscută pentru leacurile inedite pe care le oferă, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne învață acum cum să ținem boala la distanță, folosind un ritual vechi de sute de ani.

Faceți acest ritual când luna este în scădere:

Potrivit Lidiei Fecioru, ritualul se săvârșește astfel:

Luați o funie, cel mai bine ar fi din cânepă subțire sau ațe din câlți. Aceasta se pune în dreptul corpului, unde există o boală mai gravă, cum ar fi de exemplu ficat inflamat sau alte maladii și se începe să se înnoade.

Se fac șapte noduri, iar la fiecare dintre acestea se spune: dezleg sănătatea, îmi leg boala. După ce terminați cele șapte noduri, spuneți Amin șii faceți o rugăciune.

Funia se îngroapă la o răscruce de drumuri. După ce nodurile sunt legate, funia trebuie îngropată la o răscruce de drumuri.

Atenție! Când plecați de acolo, nu aveți voie să vorbiți cu nimeni și nici să vă uitați înapoi!
În perioada iernii, funia cu noduri se poate îngropa într-un ghiveci, iar acesta dus apoi la o intersecție de drumuri și îngropat acolo.

Aceeași Lidia Fecioru ne propune și un leac pentru artroză…

Pentru vindecarea artrozei, Lidia Fecioru are următorul tratament: 10 pastile cu aspirină se zdrobesc bine și se amestecă cu 50 ml tinctură de iod.

Se agită bine până când iodul devine incolor și aspirina se topește. Cu acest preparat se unge locul cu probleme, apoi se acoperă cu o pătură, ca să se păstreze căldura.