• Home
  • Parteneri
  • Locuri de muncă în Roman, oportunități pentru manageri și reprezentanți în vânzări

Locuri de muncă în Roman, oportunități pentru manageri și reprezentanți în vânzări

joburi roman

Cele mai multe locuri de munca in Roman oferă posibilitatea candidaților de a lucra în domenii dinamice, cu salarii motivante și echipe profesioniste. Mari angajatori cu vechime pe piața din România solicită pe platforma ejobs.ro persoane cu experiență în vânzări, manageri de zonă sau manageri de echipă.

 

Reprezentant vânzări pe piața lactatelor

Pentru o persoană cu abilități de comunicare și relaționare, care știe să promoveze produse de calitate, poate fi o oportunitate postul de reprezentant de vânzări pentru județele Neamț și Bacău la una dintre cele mai mari companii românești de produse lactate.

Este necesară experiența de minim doi ani pe un post similar și se caută o persoană bine organizată, cu abilități de negociere și comunicare. Postul de lucru presupune permis de conducere (fără incidente), disponibilitatea de deplasare în afara județului și capacitatea de a respecta termenele strânse de livrare.

 

Oferte de lucru în domeniul auto

O altă ofertă de lucru înscrisă recent pe ejobs.ro, care se adresează persoanelor cu experiență în vânzări sau logistică, vine din domeniul auto. Angajatorul, o companie importantă pe piața componentelor auto, caută manager de vânzări cu experiență, abilități de negociator și cunoștințe avansate de operare pe calculator. Studiile superioare reprezintă un avantaj, precum și cunoștințele în domeniul tehnic. Programul de lucru se desfășoară în timpul săptămânii, se oferă un venit stabil la care se adaugă mai multe beneficii și bonusuri pentru performanță.

Tot in sectiunea locuri de munca Roman se caută un reprezentant de vânzări pentru piese de camioane. Angajatorul, companie cu vechime de 25 de ani pe piața auto destinată profesioniștilor, caută un consilier de vânzări cu experiență de minim 2 ani, cunoștințe de limba engleză, permis auto și disponibilitatea de a călători în afara județului. Se oferă un salariu atractiv, bonuri de masă, bonusuri și asigurare medicală, dar și traininguri în cadrul companiei.

 

Controlor de stocuri în magazin de tip discount

Unul dintre angajatorii de top din domeniul magazinelor de tip discount caută, la început de an, un controlor de stocuri pentru zona Roman. Candidații cu experiență similară au un avantaj, de asemenea cunoștințele de limba engleză și germană constituie un important avantaj. Sunt importante studiile superioare și utilizarea unor programe MS Office, precum Excel.  

Compania oferă un trainer dedicat, un salariu motivant, bonuri de masă și asigurări medicale.

Locuri de muncă similare în zona Moldovei, cu perspective de angajare în mari companii cu renume, se regăsesc pe platforma ejobs.ro. Poți căuta locuri de munca Barlad sau locuri de munca Pascani, în cazul în care ești dispus să lucrezi în alte regiuni aproape de casă.