• Home
  • Monden
  • Lora, probleme grave cu banii: „Mai aveam 500 de euro în cont”.

Lora, probleme grave cu banii: „Mai aveam 500 de euro în cont”.

Lora probleme cu banii

București: Cântăreața Lora a împărtășit experiența sa de cinci luni trăite în Bali în timpul pandemiei de COVID-19, într-un recent podcast al Lianei Stanciu. Inițial plecată în vacanță pentru a se recupera după pierderea mamei sale, Lora s-a confruntat cu o serie de întâmplări neașteptate, inclusiv amânarea nunții cu Ionuț Ghenu, viitorul ei soț.

În acest exil neplanificat, Lora a epuizat aproape complet economiile, ajungând la ultimii 500 de euro în cont. Situația dificilă a fost salvată, surprinzător, nu de muzică, ci de un brand de produse cosmetice pe care l-a dezvoltat, inspirată de sfaturile mamei sale, care fusese farmacistă.

Bali, Indonezia: Perioada petrecută în Bali a fost una de cumpănă pentru Lora, care a povestit despre cum, după decesul mamei și amânarea nunții, a trebuit să facă față problemelor financiare. Artista a cheltuit aproximativ 50.000 de euro în Bali, ajungând într-un punct critic cu doar 500 de euro în cont. Totuși, a reușit să se redreseze financiar grație brandului său de produse cosmetice, lansat cu idei preluate de la mama sa.

Pandemia COVID-19: Cântăreața română Lora a împărtășit detalii emoționante despre perioada dificilă petrecută în Bali, unde, prinsă de pandemia de COVID-19, a experimentat pierderi financiare semnificative. Recuperarea a venit neașteptat prin succesul unui brand de cosmetice înființat cu ajutorul experienței mamei sale, fost farmacist. Lora a descris această experiență ca fiind plină de frici și panică, dar și ca o lecție de viață valoroasă.