• Home
  • Timp liber
  • Lorelai Moșneguțu, mărturisiri dureroase despre părinți. Câștigătoarea „Românii au talent” a fost abandonată la naștere

Lorelai Moșneguțu, mărturisiri dureroase despre părinți. Câștigătoarea „Românii au talent” a fost abandonată la naștere

Desi aveau o situatie financiara foarte buna si isi doreau mult un copil parintii lui Lorelai Mosnegutu au abandonat o la nastere

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” 2017, a făcut recent dezvăluiri dureroase despre părinții săi biologici într-un podcast. Tânăra a fost abandonată la naștere de mama sa, care nu a încercat niciodată să ia legătura cu ea. Adoptată de Viorica Pârvan, Lorelai a găsit dragostea și sprijinul de care avea nevoie.

În podcastul „În Oglindă”, Lorelai și mama sa adoptivă au vorbit despre trecutul lor dureros. Lorelai s-a născut fără mâini și a fost abandonată în spital. Viorica Pârvan a adoptat-o și a devenit mama ei adoptivă. Mama naturală a lui Lorelai a murit în 2013, dar tânăra a aflat despre acest lucru doar mai târziu, pentru a nu fi traumatizată.

Moderatorul Mihai Ghiță a întrebat dacă părinții biologici au încercat vreodată să ia legătura cu ea. Lorelai a răspuns că nu și că nu a simțit lipsa unei familii, având-o pe mama ei adoptivă și pe fiul acesteia, pe care îl considera tatăl său. Ea nu le poartă pică părinților biologici, considerând că totul a fost predestinat.

Viorica Pârvan a povestit că mama naturală a lui Lorelai a văzut-o pe tânără la televizor cântând și a murit la scurt timp după aceea. Vecinii mamei naturale au fost singura legătură cu părinții biologici, care au abandonat-o din cauza șocului de a o vedea născută cu probleme de sănătate.

Alte articole recomandate