• Home
  • Actualitate
  • Lumea filmului este în doliu. Un actor american a murit la doar 48 de ani

Lumea filmului este în doliu. Un actor american a murit la doar 48 de ani

Doliu

Actorul american Jeffrey Carlson, cunoscut în special pentru interpretarea sa memorabilă în opera „All My Children”, a decedat la vârsta de 48 de ani. Anunțul a fost făcut inițial de Susan Hart, fostă colegă de la Shakespeare Theatre Company (STC), iar ulterior a fost confirmat de familia actorului și de compania de teatru cu sediul la Washington pentru care a lucrat.

„Shakespeare Theatre Company este întristată să afle de recenta dispariţie a lui Jeffrey Carlson. Jeffrey a oferit interpretări frumoase şi nuanţate în timpul unei cariere în televiziune, pe Broadway şi, din fericire pentru noi, la STC. Noapte bună, dulce prinț, și să-ți cânte zborurile îngerilor în odihna ta”, a declarat STC. Cauza decesului actorului nu a fost dezvăluită.

Născut în 1975, în Long Beach, California, Carlson a studiat arta dramatică la Juilliard School, un prestigios conservator din New York. A avut o carieră diversă în teatru, televiziune și film, fiind apreciat pentru capacitatea sa de a interpreta roluri complexe.

Pe lângă aparițiile sale remarcabile în operele de teatru precum „Tartuffe” și „The Miracle Worker”, în care a jucat alături de laureata cu premiul Oscar, Hilary Swank, Carlson a devenit cunoscut la nivel internațional pentru rolul său în filmul „Taboo”. A interpretat aici personajul starului pop britanic din anii 1980, Marilyn, pentru care a primit o nominalizare la Drama Desk Award în 2004.

În ciuda succesului său profesional, decesul lui Carlson a generat speculații în rândul fanilor și al familiei cu privire la posibilitatea unei sinucideri. Aceste zvonuri, apărute în zilele care au urmat anunțului decesului, nu au putut fi confirmate, deoarece familia a refuzat să comenteze pe această temă, conform Los Angeles Times.

Jeffrey Carlson va fi adus aminte pentru contribuția sa însemnată în domeniul artei dramatice, atât pe scenă cât și pe ecran, lăsând în urma sa o moștenire de neuitat. În aceste momente dificile, gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii săi.