• Home
  • Timp liber
  • M-am casatorit de tanar, la numai 25 de ani, cu Madalina, o fata frumoasa si sincera de la tara

M-am casatorit de tanar, la numai 25 de ani, cu Madalina, o fata frumoasa si sincera de la tara

449756845 122125600820306195 1062622917498681497 n

Povestea lor mi-a cutremurat sufletul Incepe asa: M-am casatorit de tanar, la numai 25 de ani, cu Madalina, o fata frumoasa si sincera de la tara. Dupa putin timp de la nunta, mama a zarit-o pe Madalina la piata cu un alt barbat. Nu-mi venea a crede…. Ceea ce aveam sa aflu, insa, m-a SOCAT de-a dreptul… In fiecare miercuri dupa-masa..

Povestea mea începe cu o pierdere totală și o disperare profundă. N-am mai avut speranță până când o forță divină a intervenit și mi-a adus-o în cale pe Iulia.

M-am căsătorit la 25 de ani cu Mădălina, o fată simplă și evlavioasă, și am trăit 13 ani în armonie. Totul s-a schimbat când, acum doi ani, părinții mei au văzut-o în oraș cu un alt bărbat. Am angajat un detectiv, iar ceea ce am aflat m-a devastat: Mădălina avea o aventură. Am decis să divorțăm, iar ea a cerut custodia fiului nostru, Mihai.

Divorțul a fost dureros și, în final, am pierdut dreptul de a-mi vedea copilul, fiind acuzat pe nedrept că sunt alcoolic. Trăind un an de chinuri, am primit o veste șocantă: Mihai nu era copilul meu biologic, ci al amantului ei. Aceasta dezvăluire m-a devastat complet.

Mă simțeam pierdut și fără scop, gândindu-mă adesea la sinucidere. Totul s-a schimbat într-o seară când, mergând pe bulevardul Magheru, am văzut o mașină pierzând controlul și am strigat pentru a salva câțiva pietoni. Am fost lovit de mașină și am ajuns la spital, dar am salvat vieți. Una dintre persoanele salvate, Iulia, m-a vizitat la spital și a început să vină zilnic.

După externare, Iulia și cu mine am petrecut mult timp împreună. Mi-a fost alături în momentele grele și, încet, m-am îndrăgostit de ea. Într-o seară, i-am mărturisit sentimentele mele, iar ea a răspuns la fel. Am început o relație și ne-am sprijinit reciproc.

Acum, la un an de la acele întâmplări, suntem nedespărțiți și ne pregătim de nuntă. Privind în urmă, realizez că acel moment de nebunie, când am sărit în fața mașinii, a fost punctul de cotitură care mi-a schimbat viața în bine. Iulia, pe care am salvat-o atunci, mi-a salvat și ea viața, oferindu-mi un nou sens și o nouă șansă la fericire.

Alte articole recomandate