• Home
  • Monden
  • Mama Ronei Hartner își strigă durerea la o lună după moartea fiicei. „Catedrala din Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica”

Mama Ronei Hartner își strigă durerea la o lună după moartea fiicei. „Catedrala din Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica”

Mama Ronei Hartner își strigă durerea la o lună după moartea fiicei

La o lună după tragicul deces al cunoscutei artiste Rona Hartner, emoțiile și omagiile continuă să curgă din partea celor dragi și a admiratorilor săi. Mama artistei, Sabina Negoi, a transmis un mesaj tulburător pe rețelele de socializare, păstrând vie amintirea fiicei sale.

Cu tristețe și dragoste, Sabina Negoi își amintește de Rona, evocând priveghiul solemn care a avut loc în Toulon, Franța. „Catedrala de la Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica,” scria mama îndurerată, într-un post pe rețelele sociale.

Comunitatea online s-a mobilizat într-un val de sprijin și condoleanțe. Unul dintre mesajele emoționante primite de Sabina Negoi arată cât de mult a fost iubită Rona Hartner: „Va îmbrățișez cu drag, doamna Sabina. Ne lipsește Rona și ne va lipsi mereu energia ei pozitivă. (…) Viața e o scenă, cum zicea Will (n.r. William Shakespeare), iar noi suntem toți actori trecători. Vă iubesc și vă doresc mult curaj, dumneavoastră, copiilor și mai ales micuței Sumayla!”

Detalii impresionante au fost dezvăluite și despre înmormântarea artistei. Rona Hartner, cunoscută pentru stilul său vibrant și plin de viață, a fost îmbrăcată într-o rochie albă, nu de mireasă, conform dorințelor sale, iar pe cap i-a fost așezată o coroniță din flori naturale, simbol al frumuseții și purității care au definit-o.

Această pierdere a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o, dar amintirea ei rămâne vie prin muzica, arta și energia pozitivă pe care Rona Hartner a împărtășit-o lumii.