• Home
  • Actualitate
  • Mesajul de la tatăl miresei către ginerele său în ziua nunții a emoţionat milioane de oameni. Ce i-a spus tânărului

Mesajul de la tatăl miresei către ginerele său în ziua nunții a emoţionat milioane de oameni. Ce i-a spus tânărului

Mesajul de la tatal miresei catre ginerele sau in ziua nuntii a emotionat milioane de oameni. Ce i a spus tanarului 1

Nunta este un moment emoționant din viața oricărui om, dar unele evenimente sunt cu totul speciale. La fel a fost și în cazul unor miri, care au avut parte de o surpriză la care nu se așteptau. Tatăl miresei a fost cel care i-a făcut pe toți invitații să lăcrimeze. Nimeni nu se aștepta la asta din partea lui, nu s-au putut abține din plâns.

Ce i-a transmis socrul ginerelui său

Miss Singapore International 2017, Kylie Yeo, și-a unit destinele cu Daniel Wong. Unul dintre cele mai memorabile momente a avut loc imediat după ce a fost condusă la altar de către tatăl său.

Atunci, tatăl ei i-a adresat un mesaj profund ginerelui său, care i-a făcut pe toți să lăcrimeze. Acesta i-a transmis proaspătului soț să aibă grijă de fiica lui, să o prețuiască toată viața și să o pună pe primul loc, indiferent de situație.

Tatăl a ținut să îi transmită ginerelui său ce are de făcut dacă vrea să se despartă de fiica lui. Bărbatul a mărturisit că tot ce își dorește este să nu o rănească, să nu îi frângă inima, ci să i-o aducă înapoi la familia ei, care îi va fi mereu alături.

„Dacă într-o zi inima ta se răzgândește, că nu-mi mai iubești fiica, te rog nu o răni, doar adu-mi-o înapoi. Prețioasa mea fiică este a ta”, a conchis bărbatul.