• Home
  • Actualitate
  • Mesajul impresionant al antrenorului lui Petru, unul dintre copiii dispăruți în incendiul de la Ferma Dacilor

Mesajul impresionant al antrenorului lui Petru, unul dintre copiii dispăruți în incendiul de la Ferma Dacilor

Mesajul impresionant al antrenorului lui Petru, unul dintre copiii dispăruți în incendiul de la Ferma Dacilor

Sărbătorile de iarnă s-au transformat în doliu pentru locuitorii satului Tohani, situat la 90 de kilometri de București, în urma unui incendiu devastator care a cuprins pensiunea Ferma Dacilor. Opt persoane și-au pierdut viața, dintre care patru adulți și trei copii, iar o a opta victimă este în continuare dată dispărută. Tragedia a lovit în mod special familia Ene, cunoscută în lumea sportivă, pierzând mai mulți membri în flăcări.

Lucian Ene, capul familiei și cunoscut în cercurile interlope din Capitală, a decedat încercând să-și salveze copiii din foc. Din păcate, doar fiul său de 16 ani, Matei, a supraviețuit, ajungând la spital alături de mama lui. Tragedia a zguduit și lumea fotbalului, toți cei trei băieți ai familiei Ene fiind jucători promițători.

Autoritățile investighează cauzele incendiului, cu ipoteze variind de la o defecțiune la centrala termică, la o mână criminală sau o supraîncărcare a rețelei electrice. Pensiunea nu avea autorizație de securitate la incendiu, fapt ce adaugă un nou strat de complexitate anchetei. Cornel Dinicu, patronul pensiunii și afectat personal de tragedie, a fost audiat, dar rămâne șocat de pierderea fiului său în incendiu.

Daniel Gheorghe, antrenorul lui Petru a publicat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat de moartea elevului său.

”Nu există cuvinte să-mi arăt durerea. Un copil extraordinar, o familie exemplară, niște caractere deosebite. Prin această tragedie m-ai învățat că fotbalul si antrenoratul nu înseamnă NIMIC și anul ăsta s-a terminat atât de trist, cu siguranța mi-ai deschis ochii și nu o să mai existe om din această lume să mă supere sau să mă facă să sufăr în acest domeniu.

O să știu sigur că am un înger de copil care are grijă de mine și o să-mi dea putere să trec peste orice obstacol. De azi înainte ești copilul cu care o să mă sfătuiesc zilnic și o să fii zilnic pe teren cu mine cum ai fost în ultimul an și jumătate prin determinarea și valoarea pe care o aveai pe teren.

Cuvintele sunt de prisos. Ești și vei rămâne un CAMPION! Te iubesc, Petru! Drum lin, copile!”, a scris antrenorul lui Petru pe contul său de Facebook.