• Home
  • Monden
  • Mihai Trăistariu își schimbă prioritățile: Vrea să devină familist și nu exclude clonarea copiilor

Mihai Trăistariu își schimbă prioritățile: Vrea să devină familist și nu exclude clonarea copiilor

Mihai Traistariu

Pare că Mihai Trăistariu este pregătit să treacă la următorul nivel al vieții sale. După o carieră de succes și o afacere prfitabilă pe litoral care i-a adus prosperitatea financiară dorită, cântărețul își schimbă acum atenția către viața personală.

Trăistariu, care până de curând nu părea interesat de ideea de a avea o familie, și-a exprimat clar intenția de a deveni tată și de a se căsători. În ciuda relațiilor anterioare, artistul a ales să-și țină viața amoroasă departe de public. Acum, însă, se pare că lucrurile au luat o întorsătură semnificativă.

În contextul în care anii trec rapid, Trăistariu simte nevoia să își întemeieze o familie cât mai curând. În pofida mărturisirilor emoționante despre divorțurile prietenilor săi, care l-au făcut să fie reticent la ideea de familie și copii, artistul pare acum pregătit să-și asume acest rol.

Într-o veste surprinzătoare, Mihai Trăistariu a declarat chiar că nu exclude posibilitatea de a-și clona viitorii copii, pentru a se asigura că aceștia vor fi inteligenți și talentați, așa ca el. Aceasta este o opțiune pe care cântărețul o ia în calcul în cazul în care nu își găsește femeia visurilor sale.

Declarația sa a stârnit atenția, cântărețul afirmând: „Aș vrea să am copiii mei, nu copiii altora. Prefer să îi clonez, dacă va fi posibilă clonarea în viitor, aș vrea să fie un copil exact ca mine, pentru că atunci o să îl instruiesc de mic, să știe exact ce are de făcut. Mi-ar plăcea să mă clonez în viitor și să am un copil care să fie clona mea!”

Este clar că Mihai Trăistariu își propune să urce la un nivel diferit de viață, lăsând în urmă prioritățile sale anterioare pentru a-și întemeia o familie. Deschiderea sa față de posibilitatea clonării demonstrează cât de devotat este el acestui nou capitol al vieții sale.