• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici dezvăluie cele două zodii care dau lovitura după Crăciun. Horoscop 25-31 decembrie 2023

Mihai Voropchievici dezvăluie cele două zodii care dau lovitura după Crăciun. Horoscop 25-31 decembrie 2023

Horoscop 2

Horoscop rune pentru săptămâna 25-31 decembrie 2023, cu interpretări detaliate de Mihai Voropchievici. Fiecare semn zodiacal este ghidat de o rună specifică, care influențează evenimentele săptămânale. Berbecii vor primi un mesaj important și nu trebuie să ignore semnalele astrelor, mai ales în zilele de 25-27 decembrie. Taurii, sub influența rune Wunjo, vor avea succes în orice inițiativă de sfârșit de an. Gemenii se vor bucura de protecție divină prin runa Eolh, ferindu-i de energii negative.

Racii vor primi un cadou surprinzător, posibil de la un membru al familiei sau un admirator secret. Leii sunt îndemnați de rune să călătorească în perioada Crăciunului. Fecioarele vor întâmpina o săptămână dificilă, necesitând reziliență. Balanțele se pregătesc pentru o mică confruntare, dar sunt asigurate de victorie.

Scorpionii se așteaptă la schimbări majore imediat după Crăciun, care le vor aduce fericire. Săgetătorii sunt îndemnați să comunice deschis cu familia pentru a rezolva o problemă care îi preocupă. Capricornii vor avea o aură de mister și se vor închide în ei. Vărsătorii sunt prevăzuți să încheie anul cu un succes major, iar Peștii sunt sfătuiți să se relaxeze și să nu fie suspicioși față de cei dragi.