• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici, horoscop special pana pe 8 ianuarie 2024. Berbecii incep o viata noua, Racii reusesc in toate, Pestii scapa de greutati

Mihai Voropchievici, horoscop special pana pe 8 ianuarie 2024. Berbecii incep o viata noua, Racii reusesc in toate, Pestii scapa de greutati

Horoscop 2

Horoscop special pana pe 8 ianuarie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare. Sa vedem ce spune maestrul runelor.

Berbec
Berbecul in saptamana imediat urmatoare va avea parte de prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxuri benefice. Incepe o viata noua, pur si simplu. Zborul, elanul. Are parte de schimbari rentabile, asteapta intoarcerea cuiva, pentru ca ii e dor de cineva si-l asteapta, se primenesc relatiile amicale, se intra intr-un an nou cu niste prieteni vechi cu care Berbecul s-a mai ciondanit un pic, dar acum lasa in spate, uita si iarta. Cu toate ca el nu prea face astfel de lucruri, dar influxul anului se simte.

Taur
In schimb, Taurul are cartea 19, rosu, intra in anul 2024 cu multa energie bine canalizata, are multa forta activa, e dominator, domina situatia, e si el la randul lui combativ, dinamic si are o saptamana cu reusite, chiar de la inceputul anului pentru Taur. Dar cele mai bune sunt raporturile pasionale, pentru ca are forta de atractie fizica si magnetica.

Gemeni
Au o carte foarte buna, protectie foarte puternica, cartea 13, albul. Primiti simpatia, afectiunea si protectia unei personalitati care are un suflet generos si va sprijina in tot ceea ce va doriti. Numai ca lasati scepticismul deoparte si fiti increzatori, ca sunteti pe calea cea buna.

Rac
Racul are cosmosul, cartea 20, o carte excelenta, pentru ca saptamana debuteaza cu reusita. E momentul cand orice ar intreprinde un Rac va reusi, iar reusita va fi exceptionala si cu deznodamant fericit al unei situatii anterioare. Au intrat foarte bine in noul an o parte din zodii.

NU RATA: Mihai Voropchievici, horoscop special pentru anul 2024. Zodiile care vor domina lumea. Incepe o perioada cum nu au mai avut pana acum. 5 ani vor avea fraiele in mana

Leu
Leul are negru, carte dificila, dar nu e atat de dificila si negativa. Simbolizeaza sfarsitul unei situatii anterioare si in care la acest inceput de saptamana se impune o transformare pentru a converti un esec in reusita. Deci Leul trebuie sa se mobilizeze si sa accepte o schimbare in profunzime. Nu mai e Leul din 2023, e Leul din inceputul anului 2024. Veti trai un suflu nou, o renastere si scapati de angoasa.

Fecioara
Fecioara are carte negativa, rea credinta din partea unor oameni, o tradare, o uitare, un abandon si cadeti prizonerul unei situatii in care nu puteti face mare lucru pentru moment. Deci strangeti din dinti si depasiti si saptamana aceasta de inceput de an.

Balanta
Are Soarele, inseamna o carte excelenta, fericire si reusita. Va veti afirma, va vor fi recunoscute meritele, se clarifica fericit o situatie ambigua. Aveti mare vitalitate si succes, mai ales in arta, in prima saptamana. Creativitatea voastra ca este la cote inalte.

Scorpion
Are cenusiu, o carte neutra care indeamna Scorpionul in saptamana respectiva sa reflecteze la ce a fost anterior, prin ce a trecut, sa-si ia o saptamana de liniste, sa ramana in singuratate cu cei mai varstnici, sa se sfatuiasca si pur si simplu sa-si pregateasca lista de optiuni pentru inceputul anului. O relatie durabila e in asteptare, dar singuratate, deocamdata.

Sagetator
Sagetatorul are 16, bulgare de foc, o carte pozitiva, simbolizand rapiditatea cu care se misca Sagetatorii in prima saptamana a anului. In rest, schimbari de situatie benefice, deplasari, sansele sunt de partea Sagetatorilor. In plus, intalniri benefice si mici calatorii, deci lucruri frumoase.

Capricorn
Capricornii au piscul, 5, carte neutra care simbolizeaza demararea unei actiuni. Cei fara obligatii, care au petrecut singuri Revelionul, abia acum vor cunoaste un tanar sau o tanara, vor avea energia combativa si se vor lansa intr-o noua relatie. Dar conditia este sa nu stati in expectativa, sa actionati, ca aveti obiceiul sa asteptati.

Varsator
Varsatorul are o carte neutra, spre pozitiv, este o saptamana patronata de fecunditate, de rabdare, de dragoste de natura si de a destainui secrete. Deci o saptamana in care puteti avea o intalnire calduroasa, dar datorita ajutorului unei femei, deci nu singuri, ca inca sunteti cam indecisi, ca de obicei.

Pesti
Ultima carte, Pestii, au 18, galbenul, care inseamna situatii benefice din toate punctele de vedere. Renasteti, va reinnoiti, dorinta de libertate e mare, va schimbati atitudinea, dar va salvati totodata dintr-o situatie dificila. Intoarcerea cuiva nevazut de multa vreme va va produce o mare bucurie.