• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici îți spune ce legătură are anotimpul în care te-ai născut cu destinul financiar

Mihai Voropchievici îți spune ce legătură are anotimpul în care te-ai născut cu destinul financiar

449926629 458959376895907 2610491047097665786 n

Te-ai întrebat vreodată cât de mult îți poate influența anotimpul în care ești născut destinul financiar?Dacă, da, cu siguranță te vei bucura să afli că misterul a fost elucidat, în sfârșit, cu ajutorul binecunoscutului numerolog Mihai Voropchievici.

Ei bine, sezonul în care te-ai născut spune totul atât despre personalitatea ta, cât și despre riscul apariției unor tulburări care te pot împiedica în demersul tău. La urma urmei, nu mai e un secret pentru nimeni că succesul li se arată adesea celor care au o atitudine pozitivă.

În plus, viața ta are un anumit tipar care se repetă ciclic și îți dictează oportunitățile pe care le vei avea. Dacă sau cum le vei valorifica ține numai și numai de tine, așa că încearcă să faci fiecare alegere după ce ai cântărit cu mare atenție toate variantele.

Mihai Voropchievici dezvăluie legătura dintre anotimpul în care te-ai născut și destinul financiar
Dacă ești născut iarna, nimeni nu știe să aprecieze banul muncit mai mult ca tine. Te diferențiezi de ceilalți nativi prin eficienți. Te axezi pe carieră, știi foarte bine ce vrei și dai tot ce ai mai bun din tine pentru a-ți atinge obiectivele.

Dacă ești născut primăvara, cu siguranță vei urma întotdeauna sfatul de mai sus. Asta pentru că nu obișnuiești să investești o sumă cât de mică fără să calculezi, să analizezi, să te gândești serios ce

beneficii reale îți poate aduce. Nu te numeri printre cei care acceptă să muncească enorm pentru bani puțini. Știi foarte bine cât valorezi și nu ai de gând să abdici de la principiile tale.

Ești născut vara? Bucură-te, pentru că ai o căldură sufletească aparte, ești de un altruism ieșit din comun și reușești, de obicei, să faci bani ușor. Problema e că ai tendința să îi și cheltui la fel de ușor, fără să îți pese că ar putea apărea probleme.

Dacă te numeri printre nativii din sezonul toamnei, ești friguros, zgribulit și mult mai atent când vine vorba de latura financiară. Ai o minte atât de ascuțită încât intuiești imediat riscurile la care te expui și iei decizia pe cale de consecință. Nu investești într-un proiect până nu ești 100% sigur că va avea succes. scrie fanatik.ro