Mirela vaida trecut cu un fost iubit celebru

VA Press

Mirela Vaida

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, este căsătorită cu Alexandru Vaida din 2009 și împreună au trei copii. Înainte de a se căsători, vedeta a avut o relație cu un cântăreț, mai precis Claudiu Popescu, fondatorul trupei No Name.

Mirela și Claudiu s-au cunoscut în 2002, când vedeta participa la festivaluri de muzică și impresiona publicul cu talentul și frumusețea ei. Mirela a devenit membră a trupei de fete Ho-RA după ce a câștigat un casting. Relația celor doi a durat aproximativ un an, după care au decis să-și continue viețile separat.

După despărțirea de Claudiu, Mirela Vaida a rămas în centrul atenției și a întâlnit-o pe Alexandru Vaida, cu care s-a căsătorit și a format o familie. Claudiu Popescu s-a retras din muzică și s-a stabilit în Dusseldorf, Germania, unde și-a întemeiat o căsnicie.

În prezent, soțul Mirelei Vaida, Alexandru, este director comercial al unei companii. Mirela a declarat că soțul ei este o persoană retrasă și nu dorește să apară la televiziune. Datorită meseriei sale, Alexandru călătorește des, lucru care îi place foarte mult.

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a avut în trecut o relație cu cântărețul Claudiu Popescu, fondatorul trupei No Name. Cei doi s-au cunoscut în 2002, când Mirela participa la festivaluri de muzică și uimea publicul cu talentul și frumusețea ei. În acea perioadă, Mirela a devenit membră a trupei de fete Ho-RA, după ce a câștigat un casting.

Relația dintre Mirela Vaida și Claudiu Popescu a durat aproximativ un an, timp în care au trăit momente frumoase împreună și și-au împărtășit pasiunea pentru muzică. Cu toate acestea, relația lor nu a rezistat în timp, iar cei doi și-au continuat drumurile separat.